Jump to content

Ochiroşii: "Sunt fericit că m-am întors acasă"


dcp100168

Recommended Posts

Ochiroşii: "Sunt fericit că m-am întors acasă"

Mijlocasul Razvan Ochirosii, care s-a transferat in aceasta iarna de la Steaua la Otelul Galati, a declarat, vineri, ca nu considera aceasta trecere drept un pas inapoi in cariera de fotbalist, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt fericit ca m-am intors acasa. Nu consider acest transfer un pas inapoi. Dimpotriva, acest transfer ma face fericit. Este mult mai bine sa ma intorc acasa si dau tot ce pot pentru Otelul, decat sa fi ramas si sa joc rar la Steaua. Acum am sa ma apuc de munca serios, trebuie sa lupt cu jucatori valorosi pentru a-mi castiga un loc de titular, sper sa ajut echipa cat mai mult", a spus Ochirosii, la reunirea lotului Otelului dupa pauza de iarna, inaintea primului antrenament din acest an.

Steaua l-a cedat pe Ochirosii la Otelul Galati, dar a pastrat 50 la suta din drepturile federative ale acestuia, iar in schimbul mijlocasului in varsta de 20 de ani gruparea '"ros-albastra" l-a achizitionat pe fundasul bulgar Jivko Jelev. Chiar daca in contractul de transfer exista o clauza conform careia, daca Steaua il doreste, se poate intoarce la formatia din Bulevardul Ghencea dupa un an, dar ramanand in coproprietate cu Otelul, Ochirosii a precizat ca nu ia in calcul aceasta posibilitate: “Nu am venit imprumutat la Otelul, am venit sa fiu definitiv jucator al acestei echipe".

Ochiroşii: "Decât să fiu doar cu numele la Steaua, mai bine joc la Galaţi"

Mijlocaşul transferat de la Steaua, Răzvan Ochiroşii, a declarat, vineri, cu ocazia reunirii lotului Oţelului Galaţi, că vrea să-l convingă pe tehnicianul Dorinel Munteanu că poate evolua titular în returul ediţiei 2009-2010. "Sunt fericit că m-am întors acasă. Nu sunt deloc mulţumit de ce am realizat la Steaua în 5 ani. Sper să găsesc locul de titular la Oţelul şi să-l conving pe Dorinel că merit un loc în primul 11. Decât să fiu cu numele la Steaua, am preferat o revenire la Galaţi, unde pot juca", a spus Ochiroşii, care a adăugat că îşi doreşte foarte mult ca Steaua să câştige titlul de campioană la finalul sezonului.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ochiros ... 70334.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.