Jump to content

I-a spart capul cu cizma pe motiv că-i "rea de muscă"

Recommended Posts

Posted

I-a spart capul cu cizma pe motiv că-i "rea de muscă"

O femeie de 62 de ani a plătit extrem de scump o criză de nervi bahică a celui cu care este căsătorită de 40 ce ani. Pe scurt, Anica Pârjolea a ajuns la Spitalul de Urgenţă după ce a primit mai multe lovituri în cap cu o cizmă, lovituri date de propriul soţ. "De când a ieşit la pensie parcă nu îl mai recunosc. S-a apucat de băut, dar rău de tot, şi atunci parcă nu te mai înţelegi deloc cu el. Aşa a făcut şi aseară. A venit acasă beat, mai rău ca niciodată, şi s-a apucat să se ia de mine. Ba că-s rea de muscă, ba că-s beţivă. Mă pregăteam să îi scot cizmele, să îl descalţ, când a luat cizma din mâna mea şi mi-a dat în cap cu tocul de m-a podidit sângele. Am umplut de sânge două prosoape", povesteşte femeia internată acum în secţia Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă. Ea nu are însă de gând să facă plângere la poliţie pe motiv că e căsătorită de 40 de ani şi nu mai are ce face acum. "Femeia are o plagă la nivelul capului, plagă prin agresiune, şi este la noi în spital. Susţine că a fost agresată de bărbatul său după 40 de ani de căsnicie. Este probabil situaţia în care ar fi ajuns şi Romeo şi Julieta la 40 de ani de căsnicie", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=3

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.