Jump to content

In curand pensiune canina in galati....ce parere aveti?

oana35

Recommended Posts

Bun gasit dragi iubitori de animalute.Cred ca foarte multi v-ati confruntat cu aceasta problema."OK plecam in concediu dar unde il lasam pe Lord? Foarte multe hoteluri nu accepta cazarea impreuna cu animalutul d-voastra.Si atunci ce e de facut? Vorbesti cu o vecina ,cu un membru al familiei...si se rezolva.Bun..si pleci.De aici incepe cosmarul.Cel putin 5 telefoane pe zi..."a mancat?..ce face?...l-ai scos afara?...sper ca nu l-ai lasat sa manance ceva de pe afara?...s.a.m.d.Va recunoasteti? Eu cel putin am trecut prin aceasta experienta si credeti-ma ca nu-mi mai doresc a doua oara.Din acest motiv am hotarat impreuna cu familia mea(Lord a avut si el un cuvant de spus) si am hotarat.Facem pensiune canina. De anul trecut au inceput proiectele..totul merge ok dar birocratia din tara asta...of.Speram ca din primavara sa va putem anunta ca puteti pleca in concediu de Paste fara sa nu mai aveti aceasta problema. Asteptam propunerile d-voastra pentru a imbunatati acest proiect. De ce v-ati dori sa beneficieze catelul d-voastra pe perioada cat nu puteti fi langa el? Asteptam parerile si sfaturile voaste. :-BD

• 4 weeks later...

Pai intai de toate cred ca mai bine ne prezentati dvs niste detalii. Eu personal as vrea inainte de toate un salon de cosmetica pentru catei. Sau daca aveti posibilitatea faceti si acest efort .

Daca ar fi sa plec mi-as lasa catelul cuiva care-l cunoaste foarte foarte bine pentru ca sunt catei care nu reactioneaza foarte bine cu strainii chiar si daca stau putin.

Am 2 catei, un Ciobanesc de Berna si o corcitura de cocker cu labrador.. pe amandoi i-am crescut intr-un tarc destul de generos astfel ca daca plec undeva nu este nevoie sa am grija lor atat timp cat au de mancare.

Singurul lucru pe care nu l-am gasit e un salon de cosmetica.. acum 2 ani l-am dus pe Zeus (ciobanescul de Berna) undeva in Piata la o doamna foarte draguta de i-a facut o baie.. din pacate nu mai am numarul ei.

• 2 months later...

Buna Oana, ai reusit sa faci ceva cu pensiunea pentru catei? Am gasit forumul din intamplare cautand o locatie de genul asta sa imi las catelusa beagle pentru o saptamana. Te rog sa revii cu detalii daca ai reusit sa faci ceva, sunt interesata.