Jump to content

Talciocul virtual


dcp100168

Recommended Posts

Talciocul virtual

Pentru a scăpa de obiectele de care nu mai au nevoie, românii le scot la licitaţie pe site-uri specializate. Cu doar un leu, din magazinele virtuale, îţi poţi cumpăra o bluză, o carte, farduri sau chiar o pereche de pantofi. Cadourile nedorite sau alte obiecte nefolositoare pot fi valorificate pe site-uri specializate în licitaţii, tot mai vizitate de românii care navighează pe internet. Unul dintre aceste site-uri este Auckro.ro de pe care, cu un simplu „click", stând în faţa calculatorului, poţi cumpăra aproape orice , de la articole de îmbrăcăminte, accesorii, până la electronice, obiecte de grădină, sănătate şi chiar antichităţi. Produsele sunt vândute celor care oferă cei mai mulţi bani, iar preţurile pornesc de la un leu dar pot ajunge chiar şi la câteva mii de lei. „De jumătate de an, am început să vând ceasuri. Pur şi simplu am văzut site-ul şi am început să postez si eu anunţuri pentru ceasuri. Nu m-a învăţat nimeni. Am clienţi din majoritatea oraşelor din ţară. Dau câte 10-15 ceasuri pe lună şi sunt mulţumit de câştiguri", a declarat clujeanul Andrei F, în vârstă de 25 ani, vânzător virtual de la Auckro.ro. Mai mult, unul dintre clienţii săi a fost şi gălăţeanul Sorin Vintilă, în vârstă de 22 de ani care recunoaşte că, îniţial, s-a temut că nu va primi acasă ce a comandat. „Am vazut câteva ceasuri interesante, la un preţ foarte bun. Am pus ochii pe unul, am luat legatura cu cel care l-a postat. La început mă temeam să nu primesc un ceas total diferit de cel din poze, dar nu s-a întâmplat aşa", a declarat Sorin Vintilă.

Gălăţenii vând fotografii de pe vremea lui Carol I

Febra vânzărilor on-line a ajuns şi la noi în sud-est, multe dintre anunţurile postate pe site fiind din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Buzău. Printre obiectele deosebite puse în vânzare , spre exemplu, un gălăţean vinde cu 10 lei, o fotografie din albumul primit de regele Carol I, la 10 Mai 1902, în semn de recunoştinţă pentru izbânda din 1877. Ilustraţia înfăţişează clădirea Şcolii de ofiţeri de marină din cartierul Ţiglina. Un brăilean a scos la licitaţie istoricul presei locale de la 1839 şi până la 1926. Preţul de pornire este de 700 de lei. Un internaut din Focşani a scos la licitaţie o monografie a oraşului pentru care nu acceptă mai puţin de 500 de lei. Nici buzoienii nu sunt mai prejos, un concitadin al lor oferind colecţionarilor gravura Muzeulului OLSZEWSKI.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Ga ... 81298.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.