Jump to content

Mystery Boys, cadou pentru doamne

Recommended Posts

Posted

Mystery Boys, cadou pentru doamne

Aşa cum s‑au obişnuit doamnele şi domnişoarele din Galaţi, în fiecare an de 8 Martie, au parte de mult mister cu... trupa Mystery Boys, impresariată de Agenţia Jolie Artists. Spectacolul, care se anunţă incendiar, este susţinut de zece băieţi despre care nu vă dezvăluim decât că sunt pregătiţi să vă satisfacă cele mai incitante fantezii cu ofiţeri, gangsteri, poliţişti, dar şi multe alte momente în care băieţii îşi vor lăsa hainele să cadă. Regula serii?! Cu cât vor ţipa mai mult femeile, cu atât băieţii se vor dezbrăca mai repede. "Anul acesta m‑am ocupat personal de realizarea acestui show şi mi‑am pus la bătăie toată imaginaţia. De luni de zile am lucrat la costumaţii şi coregrafii, iar acesta este unul din motivele pentru care şi băieţii se simt pregătiţi de orice provocare. Rămâne la latitudinea femeilor să decidă gradul (sau gradele) de distracţie pentru că vă promit că vor ieşi flăcări", a declarat managerul Daniela Cernat. Show‑ul, ce va avea în medie 45 de minute, cuprinde atât dansuri de grup cât şi solo‑uri, dar nu vrem să vă dăm mai multe detalii, pentru că s‑ar spulbera misterul. Trupa Mystery Boys poate fi găsită în nouă cluburi din Galaţi începând cu ora 19,30 şi până la răsărit, aşa că, doamnelor, nu vă rămâne decât să ieşiţi în oraş, iar de restul se ocupă... Mistery Boys.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=22597

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.