Jump to content

Tramvai deraiat în Micro 40


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Tramvai şi-amar de capu' boului

Un bou cu carnet de şofer luat probabil în Argeş a reuşit în această seară să dea peste cap circulaţia tramvaielor în Galaţi, mai exact pe traseul 39 (zona Micro 40). Idiotul conducea o dubiţă "de valori" şi venea din stînga. În loc să dea prioritate tramvaiului care deja intrase în curbă, dobitocul a pişcat acceleraţia, crezînd că are timp să taie calea tramvaiului. Evident, a luat-o în mînă cu tot cu dubiţa lui "de valori", care, spuneau martorii, a ieşit şifonată rău din coliziune. În urma impactului, tramvaiul a deraiat şi a ajuns în stradă. Şi în stradă a zăcut aproape trei ceasuri, pînă cînd cei de la Transurb au reuşit să-l repună pe şine (ora 22.30) şi să fluidizeze traficul blocat pe ambele sensuri de mers. Boul care a provocat acest accident nu a păţit absolut nimic, creierul său atrofiat scăpînd ieftin, doar cu o zdruncinătură de mică intensitate. Poate data viitoare va da cu mecla de parbriz, să ajungă apoi dr. Bacalbaşa să facă mişto de el prin ziare.

http://www.antidotul.ro/4284/tramvai-%C ... rului.html

Link to comment
Share on other sites

Un tramvai a deraiat după ce s-a lovit de o maşină care transporta bani

Angajaţii societăţii de transport public local s-au chinuit patru ore pentru a repune pe şine tramvaiul care a sărit de pe şine aseară în cartierul Micro 40. O comisie din cadrul Transurb va stabili în perioada următoare cine este vinovat de producerea accidentului. Zeci de trecători au asistat aseară la un spectacol mai puţin obişnuit. În jurul orei 19,00 un tramvai s-a izbit violent de o maşină de transportat valori şi a deraiat, blocând prima arteră de circulaţie de pe sensul de mers către Liceul Metalurgic. Accidentul s-ar fi putut încheia cu o tragedie, dar din fericire la acea oră nu erau călători în staţie. „O comisie va stabili din vina cui s-a produs accidentul", ne-a declarat directorul SC Transurb, Genica Totolici. Cu toate că a fost chemată Poliţia la locul accidentului, nici un om al legii nu şi-a făcut apariţia întrucât, dacă nu sunt victime, părţile implicate trebuie să ajungă la o înţelegere amiabilă. Lucrătorii de la societatea publică de transport local s-au chinuit patru ore să repună tramvaiul pe şine.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un ... 81444.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.