Jump to content

Ionel Borş - şef pentru România al ArcelorMittal


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Ionel Borş - şef pentru România al ArcelorMittal

Directorul de resurse umane al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, Ionel Borş, devine country manager la 1 februarie, postul său de la Galaţi urmând să fie preluat de o persoană din afara companiei, transmite corespondentul NewsIn.

Ionel Borş, în vârstă de 55 de ani, lucrează în combinatul de la Galaţi încă din primii ani de funcţionare ai colosului siderurgic. După privatizarea unităţii, în 2001, el a fost numit director de resurse umane şi a condus toate sesiunile de negocieri salariale cu sindicatele din combinat. La 1 februarie, el va deveni country manager pentru ArcelorMittal. Din această poziţie, Ionel Borş va gestiona relaţiile unităţilor ArcelorMittal din România cu furnizorii externi, dar şi cu autorităţile statului român, au declarat, marţi, surse din interiorul combinatului.

Postul pe care Ionel Borş îl va elibera la 1 februarie, cel de director de resurse umane al combinatului siderurgic de la Galaţi, va fi ocupat de o persoană din afara grupului siderurgic ArcelorMittal, au afirmat sursele citate. Este vorba de Mihaela Crăciun, în vârstă de 41 de ani, care a lucrat în industria produselor petroliere, la Petrom, şi în industria cimentului, la Lafarge.

ArcelorMittal Galaţi este centrul Diviziei Produse Plate Europa de Sud-Est (Flat Carbon South Eastern Europe) şi controlează încă două unităţi: ArcelorMittal Skopje (FYRO Macedonia) şi reprezentanţa comercială din Turcia. Divizia este condusă de directorul general al combinatului siderurgic din sudul Moldovei, Thierry Le Gall. ArcelorMittal Galaţi va deveni Centru de Excelenţă pentru Tablă Groasă şi va dezvolta producţia de benzi laminate la cald şi de produse cu grad înalt de finisare. ArcelorMittal este cea mai mare companie de oţel din lume. În România, compania controlează combinatele de la Hunedoara şi Galaţi, producătorii de ţevi din Roman şi Iaşi, operatorul portuar Romportmet Galaţi şi filiala locală a companiei de construcţii ArcelorMittal Construction.

Link to comment
Share on other sites

se vede treaba ca indianului asta nenorocit de la londra i s-au facut fermece. =))

____________________________________________________________________________________________________________

user fara drept de semnatura (pana cand?)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.