Jump to content

Dosar penal pentru o şpagă de 50 lei


AndreiM

Recommended Posts

A încercat să scape de un dosar penal pentru că avea documentele maşinii false şi s-a ales cu altul, pentru că a vrut să mutuiască poliţistul de frontieră. Acesta este cazul unui bărbat, din Mureş, care a forţat mâna legii, mai mult decât trebuie.

Dionisie S., în vârstă de 54 ani, din judeţul Mureş, a vrut să iasă aseară din ţară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi, la volanul unui autotir, dar s-a ales cu dosar penal şi nici nu a mai trecut graniţa. La controlul documentelor, poliţistul de frontieră a observat că şoferul avea asigurarea tip „Carte Verde” falsă. Ca urmare, l-a anunţat pe bărbat că i se va întocmi dosar penal. Acesta din urmă, sperând că va scăpa de dosarul penal, a vrut să închidă ochii poliţistului cu suma 50 lei. Spre ghinionul lui, a înţeles acum ce înseamnă să sari din lac în puţ şi, astfel i-a fost întocmit dosar penal pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant de către ofiţerii anticorupţie.

„În urma unui denunţ formulat de un poliţist de frontieră din cadrul P.T.F. Galaţi-Rutier, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant un cetăţean roman care a încercat să ofere suma de 50 lei poliţistului, pentru a nu fi luate măsurile legale împotriva sa”, a declarat Marcel Antohe, purtător de cuvânt I.J.P.F. Galaţi.

În urma flagrantului, s-a dispus începerea urmării penale faţă de Dionisie S. pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi uz de fals.

http://adevarul.ro/locale/galati/Dosar_ ... 81593.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.