Jump to content

Preţul gigacaloriei ar putea creşte din nou


dcp100168

Recommended Posts

Preţul gigacaloriei ar putea creşte din nou

După ce la sfârşitul lunii decembrie consilierii locali au votat majorarea preţului la gigacalorie cu 10 la sută, acum se anunţă o nouă scumpire. Potrivit primarului Dumitru Nicolae modificarea preţului va veni ca urmare a deciziilor care se vor lua la nivel central, iar la următoarea şedinţă de Consiliu Local se va stabili noul preţ. Primarul a spus că normal ar fi fost ca preţul gigacaloriei să fie stabilit o singură dată pe an. "Eu o băgam o dată pe an. Ne bălăcăream atunci, şi cu asta basta! În ianuarie se discută din nou preţul gigacaloriei, pentru că vine de la Bucureşti preţul nou. Creşterea va fi suportată de populaţie." , a declarat Dumitru Nicolae. Primarul nu a dat însă detalii în ceea ce priveşte preţul pe care îl vor suporta gălăţenii.

Reamintim că în luna decembrie aleşii locali au votat creşterea preţului la gigacalorie de la 240,31 lei la 264,39 lei. Practic, de la începutul acestui an, preţul facturat către populaţie a crescut de la 140 la 148,77 lei pe gigacalorie, diferenţa fiind suportată din sume de la bugetul local şi cel naţional.

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=3

Link to comment
Share on other sites

diferenta va fi suportata de la bugetul local si cel national??????????da alea de unde vin?????adica stati fratilor ca nu-i bai ca se scumpeste ca diferenta se acopera de la buget....da intre timp va majoram taxele si impozitele....adica sa nu plateasca diferenta ala care consuma ci ala care produce si alimenteaza bugetul cu taxe....super....cred ca sportul national are sa fie trasul statului in caramida....personal ma pregatesc intens pentru olimpiada =))=))=))=))

Link to comment
Share on other sites

eu nu consum un asemenea produs/serviciu, unde s-o încadra, dar îi subvenționez creșterea. aș putea să iau în chirie vreo două familii ce nu-și permit apa caldă și căldura?

alte comentarii sunt de prisos.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.