Jump to content

Viceprimarul Ciumacenco are gripă porcină

dcp100168

Recommended Posts

Viceprimarul Ciumacenco are gripă porcină

Ieri numărul gălăţenilor bolnavi de gripa nouă a crescut cu încă trei cazuri, din fericire niciunul mortal. Doi dintre cei confirmaţi sunt cunoscute personalităţi gălăţene. Este vorba de viceprimarul Nicuşor Cimacenco şi de secretarul CNPAS, Geogeta Modiga, care sperăm că se vor reface cât mai repede şi mai bine de pe urma acestei boli. Cel de-al treilea caz confirmat, mai grav, este al unui bărbat din Cavadineşti, aflat în Reanimarea Spitalului de Urgenţă, unde a fost adus după ce fusese găsit căzut pe stradă.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... &articol=2

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco are gripă porcină

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco a anunţat în această dimineaţă printr-un comunicat de presă că a primit de la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti confirmarea faptului că e bolnav de gripă nouă. “Din cauza faptului că aveam suspiciuni în acest sens încă de la finalul săptămânii trecute, am decis să rămân de vineri la domiciliu, sub tratament. În prezent, starea mea de sănătate este una relativ bună dar, din respect faţă de colegii din primărie şi faţă de toate persoanele cu care aş putea intra în contact, am decis să nu mă prezint la serviciu până la însănătoşirea deplină, pentru a nu risca să transmit boala şi altor oameni”, a precizat Ciumacenco. Viceprimarul a mai comunicat că programul extrem de încărcat din ultimele luni nu i-a permis să se vaccineze. “Pe lângă treburile municipalităţii, am fost implicat într-o campanie electorală care s-a încheiat abia de puţin timp iar în ultimele luni nu am avut o zi liberă nici măcar la sfârşit de săptămână”, a spus Ciumacenco.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Ga ... 81214.html

d-le ciumacenco, spune-mi ca, inaintea confirmarii ca ai porcina, ai fost la o sedinta extraordinara in cadrul partidului, unde au fost prezenti toti "ilustrii" partidului si ca ai tusit acolo foarte mult. te rog, spune-mi asta!!!

d-le ciumacenco, spune-mi ca, inaintea confirmarii ca ai porcina, ai fost la o sedinta extraordinara in cadrul partidului, unde au fost prezenti toti "ilustrii" partidului si ca ai tusit acolo foarte mult. te rog, spune-mi asta!!!

:)):)):))

Sa ne confirme daca a facut schimb de microfoane!!! =))