Jump to content

Contrucţii Feroviare SA


dcp100168

Recommended Posts

Contrucţii Feroviare ar putea deschide o filială la Chişinău

Conducerea Constructii Feroviare Galati propune actionarilor aprobarea infiintarii unei filiale la Chisinau, Republica Moldova, potrivit unui convocator transmis pietei Rasdaq. Actionarii vor discuta asupra acestei propuneri in sedinta stabilita pe 24 februarie. Constructii Feroviare Galati are un capital social in valoare de 2,4 mil. lei si o valoarea de piata de 2,1 mil. lei. Profitul companiei a crescut in 2008 de peste 4 ori, pana la 280.000 lei (76.000 euro), in vreme ce afacerile au avansat cu 54%, pana la 17 mil. lei (4,6 mil. euro).

http://www.dailybusiness.ro/stiri-burse ... inau-36949

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Construcții Feroviare SA a revenit pe profit

Compania gălățeană Construcții Feroviare SA (CORO) raportează un profit de circa 439.000 de lei, în conformitate cu datele publicate la Bursa de Valori București (BVB), în raportarea trimestrială anuală de la 30.09.2019. Având cod CAEN 4211, "Lucrări de construcții drumuri și autostrăzi", operatorul economic revine de la o pierdere de peste 106.000 de lei în perioada similară a anului 2018, având și o cifră de afaceri în creștere, de la 3,68 la 4,38 milioane de lei, în ultimele nouă luni.

În prezent, capitalul social al companiei este de aproximativ 2,44 milioane de lei, fiind împărțit în 976.134 de acțiuni comune, de tip nominativ, dematerializate, cu o valoare de 2,5 lei. Acestea sunt deținute, în proporție de peste 64,6% de două persoane fizice, circa 26,7% revin altor acționari, iar statul român mai deține, prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor, doar puțin peste 8,5%.

Societatea se tranzacționează arareori, pe sume modice, pe segmentul alternativ AeRO de la BVB.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.