Jump to content

Viol asupra unei eleve de 16 ani, în Micro 19


dcp100168

Recommended Posts

Viol asupra unei eleve de 16 ani, în Micro 19

La data de 11.01.2010 Sectia 3 Politie a fost sesizată de catre numita A.R. de 16 de ani, din comuna Costache Negri, jud. Galaţi despre faptul că în data de 10.01.2010, numitul C. Marian, de 30 de ani, din Galaţi, a dus-o cu forţa în apartamentul unui bloc de pe str. Laminoriştilor unde a obligat-o sa întretina raporturi sexuale normale cu acesta.

In jurul orei 18:40, autorul, C. Marian, a fost depistat, de catre agentii de siguranta publica, în incinta unui bar din cartierul Micro 17, şi când au procedat la legitimarea susnumitului pentru conducerea la sediul Sectiei 3 Politie pentru cercetari, acesta a devenit violent în limbaj si in comportament, distrugand mai multe bunuri din bar si amanintand lucratorii de politie cu un ciob de sticla, fiind necesara folosirea fortei pentru imobilizarea acestuia. Numitului C. Marian i s-au intocmit actele necesare probarii infractiunilor de viol şi ultraj contra bunelor moravuri. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Galati si ulterior la Judecatoria Galati, fiind emis pe numele său mandat de arestare preventiva pe 29 de zile.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2786

Link to comment
Share on other sites

Violatorul „gentleman” a condus victima în staţia de maxi-taxi

Un gălăţean a violat o elevă de 16 ani, dar pentru că se simţea vinovat a ajutat fata să ajungă în siguranţă acasă. Individul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Gălăţeanul Marian Cârcel a reuşit în doar două zile să şocheze opinia publică gălăţeană după ce a violat o elevă de 16 ani, R.A., şi a bătut cu bestialitate un invalid într-un scaun cu rotile. Pe 10 ianuarie 2010 individul a acostat-o pe adolescentă când aceasta ieşea de la o sală de Internet din cartierul Micro 19 din Galaţi şi, sub ameninţarea unui cuţit, a convins-o să meargă cu el la un bloc din apropiere.

Viol şi ultraj în două zile la rând

Bărbatul a dezbrăcat-o cu forţa după care a întreţinut cu minora relaţiile sexuale de două ori. Curios este că individul, pentru că se simţea vinovat pentru ceea ce făcuse, a condus-o până la cea mai apropiată staţie de maxi-taxi pentru a se asigura că ajunge „în siguranţă" acasă.

Înainte să fie depistat şi arestat pentru grozăvia de care a fost capabil, Marian Cârcel a mai comis-o odată. Pe 11 ianuarie 2010, bărbatul a intrat cu un cuţit într-un bar din acelaşi cartier şi a început să înjure clienţii. Beat mort, Cârcel a continuat până când în local nu a mai rămas decât o singură persoană, care nu se putea deplasa: un invalid într-un scaun cu rotile. Victima, Vintilă Ursu, a fost lovită cu pumnii şi picioarele, iar agresorului nu i-a păsat că loveşte o persoană cu handicap. La scurt timp după fapta de „vitejie", Marian Cârcel a fost arestat.

Cârcel riscă zece ani de puşcărie

La sfârşitul săptămânii trecute el a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi sub acuzaţiile de viol, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În cazul în care va fi găsit vinovat, violatorul riscă să stea la puşcărie până la 10 ani.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Violatorul_-gentleman-_a_condus_victima_in_statia_de_maxi-taxi_0_191980866.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

(In)justiţie. Şase luni de închisoare pentru violatorul „gentleman”

Curtea de Apel Galaţi a decis să îi aplice o pedeapsă minimă unui gălăţean găsit vinovat de violarea unei eleve de 16 ani. Marian Cârcel a reuşit în doar două zile să şocheze opinia publică gălăţeană după ce a violat o elevă de 16 ani, R.A., şi a bătut cu bestialitate un invalid într-un scaun cu rotile.

Pe 10.01.2010 individul a acostat-o pe adolescentă când ieşea de la o sală de Internet din cartierul Micro 19 din Galaţi şi sub ameninţarea că o taie în bucăţi, a convins-o să meargă cu el la un bloc din apropiere. Bărbatul a dezbrăcat-o cu forţa după care a întreţinut cu minora relaţiile sexuale de două ori. Partea tragicomică abia acum vine. Pentru că se simţea vinovat pentru ceea ce făcuse, Cârcel a condus-o amabil până la cea mai apropiată staţie de maxi-taxi pentru a se asigura că ajunge „în siguranţă" acasă.

Înainte să fie arestat pentru grozăvia de care a fost capabil, Marian Cârcel a mai comis-o odată. A doua zi, pe 11.01.2010, bărbatul a intrat cu un cuţit într-un bar din acelaşi cartier şi a început să înjure clienţii. Beat mort, Cârcel a continuat până când în local nu a mai rămas decât o singură persoană, care nu se putea deplasa: un invalid într-un scaun cu rotile. Victima, Vintilă Ursu, a fost lovită cu pumnii şi picioarele iar agresorului nu i-a păsat că loveşte o persoană cu handicap.

La scurt timp după fapta de „vitejie", Marian Cârcel a fost arestat. Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi la trimis în judecată sub acuzaţiile de viol, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. În urmă cu câteva zile Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Marian Cârcel la doar şase luni închisoare, minimalizând practic pericolul social pe care îl prezintă individul.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Injustitie-Sase-inchisoare-violatorul-gentleman_0_467353351.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.