Jump to content

Acces restricţionat în spitale


dcp100168

Recommended Posts

Acces restrictionat in spitale

La recomandarea Directiei de Medicina Preventiva Galati, toate spitalele din judet au restrictionat accesul vizitatorilor pe sectii. Aceasta masura este doar una dintr-un sir de actiuni menite a reduce la maxim riscul aparitiei cazurilor de gripa in randul celor internati. Masurile au fost luate dupa ce si in Galati au fost confirmate cazuri de gripa in cazul a doi barbati internati la Spitalul de Boli Infectioase. Vizitatorii care au internate rude in stare grava si care au nevoie de ajutor sau medicatie din afara pot sa intre pe baza unui bilet de la medicul pacientului in cauza sau al sefului sectiei unde acesta este internat.

Link to comment
Share on other sites

La cea mai mare unitate spitaliceasca din judet programul de vizite a fost redus deja la trei ore. Astfel, galatenii isi vor putea vizita rudele sau prietenii internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" doar intre orele 13:00 si 16:00. Mai mult, fiecare pacient are dreptul sa fie vizitat de o singura persoana, iar aceasta nu are voie sa stea in salon mai mult de o jumatate de ora pe zi, potrivit directivei administratiei spitalului.

Masuri similare au fost luate si la Spitalul de Copii "Sf Ioan" din municipiul Galati.

Intre timp, Ministerul Sanatatii a declarat ieri focare de gripa in patru judete, printre care se numara si Galatiul. De luni se vor lua masuri preventive si in scolile din judet, unde se va face triaj la intrarea la orele de curs.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.