Jump to content

Elena Aprozeanu, prietena lui Bute


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Elena Aprozeanu, prietena lui Bute

Maricica şi Ştefan Bute, părinţii campionului mondial la box, sunt doi oameni simpli, din comuna Pechea, judeţul Galaţi. Vestea că fiul lor, Lucian, are iubită de doi ani nu i-a luat prin surprindere. Mai mult, băiatul lor le-o prezentase deja pe Elena Aprozeanu, fata alături de care sportivul şi-a petrecut Sărbătorile. “Aţi dat voi prima fotografie cu iubita lui Lucian? Să fiţi sănătoşi, maică, noi o ştim de mult! A venit Lucică acasă cu ea şi ne-a prezentat-o. E o fată drăguţă”, sunt cuvintele cu care ne întâmpină mama pugilistului. “Vă place fata?”, vine întrebarea firească a ziaristului, iar răspunsul e mai mult decât prompt: “Important e să-i placă lui Lucică. Vă spun drept că nu ne băgăm în viaţa lui. El trebuie să aleagă. Dar dacă o place şi se înţeleg, să se iubească, să fie fericiţi! N-avem nimic împotrivă”, ne-a declarat Maricica Bute. Tatăl pugilistului ne-a dezvăluit şi de când o cunoaşte pe Elena: “Încă de anul trecut o ştim. Am petrecut Paştele împreună, la Pechea. E o fată populară, ca pentru noi. E de la oraş, dar nu e pretenţioasă la mâncare”, a adăugat Ştefan Bute. Ştefan Bute ne-a mai dezvăluit că Maricica, soţia sa, şi Elena se înţeleg destul de bine. “Se împacă bine amândouă: Maricicăi i-a plăcut fata. Ba i-a făcut cadou şi o bluză. Să vedem ce-o fi până la urmă. Sunt diferite însă ca femei. Elena, deşi este emotivă, reuşeşte să se uite la meciurile lui Lucian. Maricica, în schimb, nu poate să-şi vadă fiul boxând în ring. E mai sensibilă”.

http://www.libertatea.ro/stire/mama-lui ... 72198.html

2_eceb0656bbdd653fe19bee3cafb5b8d8_thumb

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

"Încă nu e vremea să mă însor"

Lucian Bute, campionul mondial la box, a ajuns marţi seara la Pechea, localitatea natală. Ieri a trecut şi prin Galaţi, nu de alta, dar amici şi prieteni care vor să îl vadă are peste tot. Lucian Bute va sta trei săptămâni acasă, deoarece vrea să se odihnească şi aici e cel mai bine. Chiar dacă e unul dintre cei mai vânaţi burlaci, Lucian Bute nu are încă de gând să îşi pună pirostriile, dar asta nu înseamnă că e liber. "Am o relaţie de lungă durată şi mă simt foarte bine aşa. Vreau familie şi copii, bineînţeles, dar încă nu e timpul. Trebuie să mă concentrez acum pe sport. Mai pot face performanţă cel puţin 4-5 ani", spune Lucian Bute.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=13

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Bute aduna centurile mondiale ca sa le dea pe verigheta!

Campionul Lucian Bute are doua mari tinte in viitorul apropiat: unificarea tuturor centurilor la “supermijlocie” si casatoria cu Elena Aprozeanu.

Lupta cu Jean Paul Mendy reprezinta doar o borna pe traseul gandit de Lucian Bute pentru urmatorii ani. Campionul IBF are in plan sa urce-n ring pentru unificarea tuturor centurilor cu diamante la supermijlocie. Pentru asta, trebuie sa-l provoace, in 2012, pe unul dintre Carl Froch (WBC) sau Andre Ward (WBA), puglisti care urmeaza sa se-ntalneasca in finala turneului “SuperSix”. O data incoronat “Rege” absolut la “supermijlocie”, Lucian isi poate anunta retragerea din box. Va mai accepta maximum doua, trei meciuri, ca sa demonstreze ca este cel mai bun, apoi isi va agata manusile in cui. Conform apropiatilor sai, asta se va petrece peste trei ani, in 2014.

Se casatoreste cu Elena. Savin va fi nas

In plan personal, Lucian intentioneaza sa-si intemeieze o familie impreuna cu Elena Aprozeanu, femeia alaturi de care traieste o poveste de dragoste de aproape trei ani. In 2009, de Paste, Lucian si-a prezentat aleasa parintilor, petrecand cu totii, la Pechea, Sfintele Sarbatori. Nunta cu Elena va avea loc peste doi, trei ani, nas de cununie urmand a fi Emanoil Savin, primarul din Busteni.

Are casa de 400.000 de dolari la Montreal

Dupa retragerea din box, Bute ar putea alege sa se stabileasca definitiv peste Ocean, mai cu seama ca pugilistul roman are, deja, rezidenta canadiana. Nu cu mult timp in urma, galateanul si-a achizitionat o casa la Montreal, in valoare de 400.000 de dolari, astfel ca nu s-ar pune in niciun fel problema spatiului de locuit cu viitoarea sotie.

enational.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.