Jump to content

Ion Drugan, şeful Gărzii de Mediu din Delta Dunării

Recommended Posts

Posted

Ion Drugan, şeful Gărzii de Mediu din Delta Dunării

Comisarul-sef al Garzii de Mediu din cadrul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Costel Ifrim, a fost destituit. In functie a fost numit Ion Drugan, fost comisar-sef al Comisariatului Regional de Mediu Galati. "Am luat aceasta masura pentru ca ne dorim intarirea Comisariatului Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si pentru ca eu aveam obligatia ca pe fostii comisari sefi ai garzilor regionale de mediu, cele de curand desfiintate, sa-i numesc fara concurs comisari-sefi, in cadrul garzilor judetene de mediu", a declarat comisarul-sef al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa. "Domnul Drugan, fost comisar sef al Garzii Regionale de Mediu cu sediul la Galati, a optat pentru Comisariatul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. In aceste conditii, [...] eu aveam doua conditii, fie sa demonstrez ca nu este capabil sa ocupe aceasta functie si sa-l dau afara, fie sa-l numesc pe functia pe care si-a ales-o. Daca vreti parerea mea, ma bucur ca va merge la Tulcea, pentru ca are mai multa experienta si sper ca activitatea la Garda de Mediu a RBDD va fi dinamizata", a apreciat Popa.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.