Jump to content

Şefii Combinatului îi ajută pe sinistraţii din Haiti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Şefii Combinatului îi ajută pe sinistraţii din Haiti

Fundaţia ArcelorMittal donează 100.000 de lei pentru a susţine acţiunea Médecins Sans Frontiers (M.S.F.) care are scopul de a sprijini persoanele afectate de cutremurul din Port-au-Prince, Haiti. "Am fost cu toţii foarte şocaţi atunci când am văzut ce s-a întâmplat în timpul teribilului cutremur şi am simţit că trebuie să facem ceva pentru a susţine populaţia", a declarat Felicidad Cristobal, Managing Director al fundaţiei ArcelorMittal. Decizia a fost luată de către Consiliul de Administraţie la două zile de la cutremurul devastator.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Sinistratii_din_Haiti_vor_primi_100-000_de_dolari_de_la_sefii_combinatului_de_la_Galati_0_192580800.html

Link to comment
Share on other sites

ArcelorMittal donează un milion de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti

ArcelorMittal, prin intermediul Fundaţiei ArcelorMittal, donează 1 milion de dolari pentru sprijinirea eforturilor de ajutorare a locuitorilor din Port-au-Prince, Haiti, după ce un cutremur de 7 grade a lovit insula la începutul acestui an, a anunţat compania siderurgică. "Într-o primă etapă, la două zile după producerea dezastrului natural, compania şi-a anunţat sprijinul pentru intervenţia de urgenţă a organizaţiei Medecins sans Frontieres (MSF) în Port-au-Prince, făcând o donaţie de 100.000 USD. Astăzi, compania a crescut ajutorul la un total de 1 milion de dolari. Această donaţie va fi oferită atât în bani, cât şi în bunuri, oferind asistenţă pentru reconstruirea clădirilor din Haiti. De asemenea, ArcelorMittal îşi încurajează angajaţii să sprijine alte iniţiative locale", se arată într-un comunicat remis, luni, de compania siderurgică ArcelorMittal.

Grupul a contribuit anterior şi pentru sprijinirea altor regiunilor afectate, după cutremurul din Turcia (1999), ciclonul Myanmar (2008), cutremurul din Sichuan (2008), cutremurul din Italia (2009) şi a sprijinit regiunile afectate de uraganul Katrina din SUA (2005).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.