Jump to content

14 într-o maşină!


dcp100168

Recommended Posts

14 într-o maşină!

Poliţia germană a oprit, miercuri, un Opel Vectra pe o autostradă din Bavaria şi au descoperit înăuntru patru adulţi şi zece copii, toţi de origine română, care călătoreau din Franţa spre România, informează Spiegel Online. Maşina a atras atenţia ofiţerilor pentru că circula cu o viteză foarte mică, de doar 40 de kilometri la oră, pe o autostradă aglomerată, frecventată, mai ales, de camioane. După ce au oprit autovehiculul, poliţiştii şi-au dat seama de ce şoferul circula cu viteza respectivă.

Pe bancheta din spate stăteau două femei, ambele ţinând câte doi copii în braţe şi un tânăr, înghesuit între ele. Adevărata surpriză a fost faptul că în porbagajul maşinii erau cinci copii. Pe locurile din faţă stăteau şoferul şi încă un bărbat. Pasagerii maşinii cu număr de înmatriculare francez au explicat autorităţilor că sunt o familie de origine română şi că se întorceau în ţară, venind din Franţa. "I-am întrebat ce vroiau să facă şi ne-au explicat că erau în drum spre România. Dar nu aveau niciun ban la ei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Peter Grimm. Ofiţerii le-au interzis românilor să-şi continue călătoria, pentru că maşina nu avea 14 centuri de siguranţă. Familia a fost cazată, pe timpul nopţii, la un centru pentru copii din apropiere. Vineri dimineaţă, ei au fost duşi înapoi în Franţa de către rudele lor de acolo, în mai multe maşini.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Doamne fereste... numai cu romani putea sa fie articolul asta. Prima oara am crezut ca este vreun nou record, ca mai vedeam pe la tv nebuni din aia care se ingramadeau sa umple o masina sa depaseasca nu stiu ce record mondial, dar e pe bune..!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.