Jump to content

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?  

47 members have voted

1. 1. Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

• Răzvan Avram - PC
      1
    • Gheorghe Balâc - PNDC
      0
    • Florin Ion Cernat - PER
      0
    • Marin Costel - PRM
      8
    • Ion Grosu - PAS
      0
    • Andrei Lişinschi - PD-L
      6
    • Corneliu Mangalea - independent
      8
    • Dumitru Nicolae - PSD
      4
    • Igor Pârvu - PNG-CD
      2
    • Marius Stan - PNL
      8
    • Puiu Adrian Stanciu - AIR
      8
    • Constantin Telegan - PNŢ-CD
      0
    • Silviu Vasilache - PV
      2

Recommended Posts

Posted

Mesaj primit pe mailul forumului

Pe dl Nicolae, il cunosc de pe vremea cand lucram la ISPAT...!Pe dl.Durbaca, decand era director...! Despre Lisinschi stiu doar lucruri negative, cu Stan... e c-an fotbal! TINERI GALATENI, FRUMOSI SI DESTEPTI, CACI SUNTETI MULTI! CANDIDATI LA PRIMARIA GALATIULUI, SI FACETI MAI MULT PENTRU ORASUL NOSTRU! CA AVEM UN ORAS, ATAT DE FRUMOS...! EDUCATIA GALATENILOR SI NU NUMAI, LASA F. MULT DE DORIT! DAR, PENTRU ACEST LUCRU, AVEM NEVOIE DE MII ANI LUMINA...! Si cum spunea un mare prozator roman..." CATEODATA TIMP AVEM, VREME NU MAI AVEM"! Viitorul ROMANIEI, va fi mai bun, daca va fi al oamenilor inteligenti...sau nu va fi DELOC!! Si cum politica nu a facut casa buna niciodata cu inteligenta...!

A.Dodan (Venezia)

Posted

Candidează şi Corneliu Mangalea

În această dimineaţă, am dat nas în nas cu o "armată" de tineri care strângeau semnături pentru candidatura la Primărie a "independentului" Corneliu Mangalea, om de afaceri - Metal Grup Industrie (proprietar al Elnav şi Mehid), patron al echipei de volei feminin CSU Metal (campioană naţională), dar şi... campion mondial la aeromodelism.

Posted
Candidează şi Corneliu Mangalea

În această dimineaţă, am dat nas în nas cu o "armată" de tineri care strângeau semnături pentru candidatura la Primărie a "independentului" Corneliu Mangalea, om de afaceri - Metal Grup Industrie (proprietar al Elnav şi Mehid), patron al echipei de volei feminin CSU Metal (campioană naţională), dar şi... campion mondial la aeromodelism.

il cunosc bine pe Cornel , chiar mi-a facut placere sa citesc asta !

cred ca am sa votez cu el !

problema este sa nu care cumva sa fie in spatele lui vreun partid ,.........., m-ar dejamagi !

Posted

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor. Pentru fotoliul de primar al municipiului Galaţi s-au înscris 13 candidaţi: Dumitru Nicolae (PSD), Marius Stan (PNL), Andrei Lişinschi (PD-L), Răzvan Avram (PC), Marin Costel (PRM), Constantin Telegan (PNŢCD), Igor Pârvu (PNG-CD), Florin Ion Cernat (PER), Corneliu Mangalea (independent), Ion Grosu (PAS), Silviu Vasilache (PV), Puiu Adrian Stanciu – Alianţa Italienilor din România şi Gheorghe Balâc (PNDC).

Am refăcut sondajul (din păcate, datele vechi s-au pierdut).

Iată opţiunile care fuseseră exprimate (23 la număr):

Eugen Durbacă - 3

Andrei Lişinschi - 6

Dumitru Nicolae - 2

Marius Stan - 7

Alt candidat - 5

Posted

Nici macar nu mai trebuie sa ma gandesc pe cine aleg. In aceste momente, in parcarea de langa Piata Tiglina, cineva m-a convins sa-l votez, cu "sacoşica electorala". Numai ca, in loc sa ma interesez de numele candidatului si ce are in sacoşă, m-am interesat daca a platit cele 15 locuri de parcare ocupate. Hm.... agentul de parcare a râs şi el cu mine. Cum sa plăteasca dom'le, ştii cine sunt ăştia?

Posted

O audienta la Primar v-ar face foarte usor sa decideti sa NU-l votati pe Nicolae.

Mergeti, convingeti-va de cata bataie de joc la adresa cetateanului face uz tot aparatul administrativ al primariei, in frunte cu Primarul.

Care Primar e o marioneta condusa de altii. El nu ia propriile decizii. Si daca pe moment le ia, il intorc imediat sfintii din functiile de conducere mai mici din cea Primarie. Mi-e sila.

MA ADRESEZ ACUM TINERILOR, CARE POATE INCA NU S-AU CIOCNIT DE PROBLEME CU PRIMARIA : VRETI CASE, VRETI PROBLEME REZOLVATE, VRETI SA VA AMENAJATI ALTFEL LOCUINTA SI AVETI NEVOIE DE APROBARI , VRETI SA VA AFIRMATI PRIN AFACERILE PE CARE LE AVETI SAU SA LE DEMARATI ?

Atunci NU-L VOTATI pe NICOLAE !!!

MA ADRESEZ ACUM VIITORULUI PRMAR : VRETI INTR-ADEVAR SA FITI IN FOLOSUL COMUNITATII NOASTRE ?

ATUNCI SCHIMBATI TOT APARATUL ADMINISTRATIV DIN PRIMARIE : DIRECTORI , DIRECTORI ADJUNCTI, SEFI MAI MICI MAI MARI !!! S-AU INVATAT SA-SI FACA PROPRIA LEGE, SA TREACA PESTE "DECIZIILE" PRIMARULUI, SA FAVORIZEZE REZOLVAREA PROBLEMELOR UNORA CARE NU AU BUNUL SIMT SA STEA "LA COADA"... ( consilieri, directori mai mici sau mai mari de la diferite firme, intreprinderi )

PRIMARUL si PRIMARIA trebuie sa rezolve si problemele cetateanului de rand , cel care nu are pile sau sume mari de bani cu care s-ar putea ajuta ...

Posted

Iar acum ii intreb pe batrani : cu ce Dumnezeu i-a ajutat Nicolae pe ei ?

Ei cu cine tin ? Cu Prostia ? cu Lenea ? cu Adormirea in sedinte ?

Lor le place cum arata strazile pline de santuri, gropi, lucrari incepute si neterminate ?

Le convine faptul ca acest primar nu ofera solutii pt. tineri ? Acesti batrani nu se gandesc la viitorul copiilor lor ? Cum de sunt atat de ignoranti si comozi in gandire ?

Sau din cauza batranetii si statului excesiv in casa sunt rupti de realitate ?

Stau in fata televizorului sau citesc eventual un ziar , presa si media locala neprezentand situatii reale si incisive.

( oare ale cui or fi si astea de se feresc sa spuna adevaruri ?)

Pacat ca aceste forumuri nu sunt citite si de ei ... cei ce nu cunosc realitatea... cei ce s-au retras comod la pensie si sigur au si o casa si ... ii doare in cot de problemele tinerilor... si uite asa se vor duce la vot in necunostinta de cauza ...

Posted

În sondaj am votat doar ca să pot vedea rezultatele :P

După chestia în care doi candidaţi au dat pomeni electorale, m-am cam răzgândit ... oi fi eu nevoiaş da' nu şi idiot!

Deocamdată stau în expectativă ... aştept să văd cine vine cu un proiect care să propulseze oraşul ăsta, orice: pod, aeroport, tunel, cosmodrom, cartiere de locuinţe, metrou, terenuri de sport, şcoli şi grădiniţe, autostrăzi, spaţii verzi ...

Posted
În sondaj am votat doar ca să pot vedea rezultatele :P

După chestia în care doi candidaţi au dat pomeni electorale, m-am cam răzgândit ... oi fi eu nevoiaş da' nu şi idiot!

Deocamdată stau în expectativă ... aştept să văd cine vine cu un proiect care să propulseze oraşul ăsta, orice: pod, aeroport, tunel, cosmodrom, cartiere de locuinţe, metrou, terenuri de sport, şcoli şi grădiniţe, autostrăzi, spaţii verzi ...

Cam in aceeasi situatie ma aflu si eu. De fapt eu si "cetateanul turmentat".

Pe langa ceea ce ai enumerat tu mai sus, as vrea sa mai avem planuri urbanistice care sa includa locuri de parcare. Nu mai vreau sa vad tot felul de cladiri care mai de care mai impozante care sa nu aiba si asa ceva iar omul sa fie nevoit sa-si lase masina tot in drum, in drumul public!!

Posted
Iar acum ii intreb pe batrani : cu ce Dumnezeu i-a ajutat Nicolae pe ei ?

Ei cu cine tin ? Cu Prostia ? cu Lenea ? cu Adormirea in sedinte ?

Lor le place cum arata strazile pline de santuri, gropi, lucrari incepute si neterminate ?

Le convine faptul ca acest primar nu ofera solutii pt. tineri ? Acesti batrani nu se gandesc la viitorul copiilor lor ?

Sau din cauza batranetii si statului excesiv in casa sunt rupti de realitate ?

Stau in fata televizorului sau citesc eventual un ziar , presa si media locala neprezentand situatii reale si incisive.

( oare ale cui or fi si astea de se feresc sa spuna adevaruri ?)

Pacat ca aceste forumuri nu sunt citite si de ei ... cei ce nu cunosc realitatea... cei ce s-au retras comod la pensie si sigur au si o casa si ... ii doare in cot de problemele tinerilor... si uite asa se vor duce la vot in necunostinta de cauza ...

pe batrani nu ii doare in cot de problemele tinerilor.

ei vor vota in majoritatea cazurilor influentati de copiii lor.

in plus, multi din ei sunt atat de saraci, incat sunt convinsa ca vor vota pana la urma cu cine le-a dat ceva mai multa incredere.

Posted

Nu, nu se vor duce la vot in necunostinta de cauza. Se vor duce la vot si vor vota pe dl. Nicolae ca-l stiu ei de cand era la combinat, era om bun. Il vor vota pe dl. Durbaca ca pe vremea lui tot s-a mai facut ceva in oras si s-a facut dar s-au facut si "altele". Il vor vota pe dl. Lisinski ca tirurilea alea au avut grija si de ei.

Nu ar trebui sa ne preocupe daca a platit 12 locuri de parcare ci, ce cauta un autovehicul de gabaritul lui in mijlocul orasului, un oras si asa sufocat, si daca un viitor posibil primar este de acord cu asta atunci ce va fi cand va fi primar.

Am sa merg la vot, si am sa votez cu unul din candidati dar sunt ingrijorat de cei ce nu vor merge la vot pentru ca primarul care se va alege este si al lor, ales de ei prin neprezentare sau dezinteres.

Posted

În ciuda unui număr serios de mail-uri ce mi s-au adunat prin cutiuţă nu m-am înregistrat până acum aici. Subiectul în cauză a schimbat asta.

M-am săturat să aud minuni despre Lişinschi cum că face şi drege deşi e lucru binecunoscut de unde a plecat, de Marius Stan... e un al doilea Gigi Becali, se agită acolo, iese în faţă dar mă îndoiesc să reuşească ceva dacă ia bătaie Oţelu' şi de ceilalţi care mai de care mai rătăciţi. Pe Nicolaie nu l-am uitat, nu spun că e relicvă, mumie sau ce alte minuni i se mai atribuie. Are o vârstă şi o arată, tineretul la el este inexistent, dacă n-ai cel puţin un 30 de ani pentru el nu exişti, cu nervii stă prost şi multe alte minuni. În schimb, ia priviţi ce minuni au loc prin oraş acu că vine campania, da până acu unde erau?

Răzvan Avram voi vota. De ce? Pentru că e tânăr spre deosebire de majoritatea celorlalţi şi e om cu carte şi umblat. Faptul că este nu ştiu ce fel de rudă cu Durbacă nu poate fi decât de bine. Aşa sigur va vedea municipiul fonduri prin consiliul judeţului (personal consider că Durbacă n-are concurenţă la fotoliul de preşedinte şi nu are de ce să aibă). Puţin îmi pasă mie că lucrările respective se vor face prin firme din partidul lor sau al rudelor sau alte minuni, important e că se vor face şi voi avea parte de ele.

Totodată m-am săturat să merg pe contrasens pe linie continuă dublă în centrul oraşului, să poată PSD-u să-şi parcheze (cu plată na...să nu bată prea tare la ochi) maşinile în spic.

Posted

Mai oameni buni de 19 ani avem aceiasi dilema...care e mai putin rau. NICIODATA in toata tarisoara asta nu o sa apara unul bun? Problema e alta ca deja nu mai poti da nici macar un vot de blam, adica pe oricine votezi tot aia e nu poti spune ca il votez pe X ca sa nu castige Y e un fel de reducere la absurd...dar de data asta in matematica politicii

Posted

pe Lisinschi nu-l votez nici eu si nici multi cunoscuti deoarece numele lui e legat de numele Marian Ivan. cunoscatorii stiu...Marius Stan nu-l votez deoarece e intr-un partid la guvernare format din ministri penalisti. de Dumitru Nicolae sa n-aud. pe ceilalti nu-i cunosc dar, am timp sa fac cunostinta cu ei... :d . pe Durbaca , in schimb l-as vota. e un bun gospodar.

Posted

De ce cautam un primar propus de o gasca de interese?

De ce consilierii continua sa intre cu turma?

De ce nu ne reprezinta cetateni propusi de noi(din bloc,de pe scara,de pe strada sau din cartier),ci tot,asa zisii,politicieni?

Ce politicieni exista in Galati?Ce treaba are Primaria cu politica?Cum se impaca scrumbia cu prostia!?!

De ce trebuie sa votez???Pai,daca nu votez "tot aia iese"!

Si daca votez? -Tot ei!!!!!!!!!!!!!

"Latram"mult ,iar "caravana" :twisted: trece.Inghitim promisiuni,cozonaci si ce-o mai da politrucul pe banii nostri.Nimic (din ce se cheltuie pe banere cat blocul si pe clipuri electorale) nu se pierde!Totul se conserva.Din buzunarele noastre!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bunul gospodar, Eugen Durbaca, e la Judet!!!!

Nu trebuie sa iesi in strada.E suficient sa citesti cateva opinii aici si intelegi pe mana cui va fi stampila(VOTAT)

Posted

Incredibil, candidatul independent(din partea PSD!!!!!!!!!) Corneliu Mangalea are sustinatori!? Dupa o amenda pt. incalcarea legii electorale,afisele favoritului NICOLAE(Dtru) [http] nu au ajuns pe panourile destinate campaniei,ci...pe stalpi.Un stalp,doi stalpi,o mie,doua mii, amenda e aceiasi!Dl.mAngalea nu sfideaza contracandidatii ,ci legile patriei.Inainte de alegeri.....dupa?Tot Nicolae iese.

Posted

Eu l-aş vrea pe Constantin Dăscălescu, cel care în anii '70 a făcut din Galaţi cel mai modern oraş din ţară ...

Posted
Eu l-aş vrea pe Constantin Dăscălescu, cel care în anii '70 a făcut din Galaţi cel mai modern oraş din ţară ...

in ce hal am ajuns :?

Posted

Se pare ca ne meritam soarta. Suna mioritic dar pana acum e singurul nostru vector...ahh si asta de mai bine de 2000 de ani (istoria o demonstreaza)

Posted
Se pare ca ne meritam soarta. Suna mioritic dar pana acum e singurul nostru vector...ahh si asta de mai bine de 2000 de ani (istoria o demonstreaza)

cu ce sunt eu vinovata ca batranii din politica nu si-au luat invatacei la timpul potrivit?

cu ce sunt eu vinovata ca tinerii prefera sa munceasca peste hotare din cauza ca acolo castiga mai bine?

si cu ce sunt eu vinovata ca acum nu am de unde alege?

singurul lucru care mi se poate reprosa e ca nu am plecat peste hotare, iar miorita nu are nici o vina, din punctul meu de vedere, si nu inteleg ce cauta acolo.

sau spune-ti vina!

Posted

Am sa raspund in ordinea intrebarilor

1. Batranii si-au luat invatacei...pe sistemul la vremuri noi...tot noi

2 Da fac parte din categoria¨tinerilor¨ care castiga peste hotare (nu am precizat daca mai bine sau nu)

3 Revenind la afirmatia anterioara...e vectorul existentei noastre (mioritc sau al drobului de sare).

Mioritic daca nu s-a inteles este ca lema noastra existentiala se bazeaza pe tagma ....si de-o fi sa mor......

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.