Jump to content

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?  

47 members have voted

1. 1. Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

• Răzvan Avram - PC
      1
    • Gheorghe Balâc - PNDC
      0
    • Florin Ion Cernat - PER
      0
    • Marin Costel - PRM
      8
    • Ion Grosu - PAS
      0
    • Andrei Lişinschi - PD-L
      6
    • Corneliu Mangalea - independent
      8
    • Dumitru Nicolae - PSD
      4
    • Igor Pârvu - PNG-CD
      2
    • Marius Stan - PNL
      8
    • Puiu Adrian Stanciu - AIR
      8
    • Constantin Telegan - PNŢ-CD
      0
    • Silviu Vasilache - PV
      2

Recommended Posts

Posted
Am sa raspund in ordinea intrebarilor

1. Batranii si-au luat invatacei...pe sistemul la vremuri noi...tot noi

2 Da fac parte din categoria¨tinerilor¨ care castiga peste hotare (nu am precizat daca mai bine sau nu)

3 Revenind la afirmatia anterioara...e vectorul existentei noastre (mioritc sau al drobului de sare).

Mioritic daca nu s-a inteles este ca lema noastra existentiala se bazeaza pe tagma ....si de-o fi sa mor......

1. Relu spune ca Dascalescu a facut din galati cel mai modern oras, in anii 70. cat timp durbaca a schimbat bordurile si a ridicat centrul ala de langa potcoava de aur, pot spune ca e urmasul lui dascalescu? imediat dupa 89, batranii nu si-au luat invatacei pentru ca le-a fost teama ca vor fi lasati fara paine. apoi, nu mai stiu pe unde citisem, ca mineriada a fost doar praf in ochii occidentului pentru a-i aduce in tara pe cei 'mari'. acum, pana si batranii recunosc ca au gresit la un moment dat.

2. pentru mine, conteaza mai putin cat castigi afara. in opinia mea, tu ar fi trebuit doar sa iti faci studiile in strainatate, nicidecum sa mergi acolo pentru a castiga mai mult decat in romania. iar aici este iarasi vina batranilor din politica.

3. lema noastra existentiala... stii de unde vine moldovan?

bref, vina mea, a ta, a celor mai tineri e ca nu mai credem in politica, fiindca s-a transformat in principalul mod de a ajunge la banul public si nu numai pentru a-l supune bunului plac. sau cel putin asta e punctul meu de vedere.

admin, am voie sa trag o injuratura la adresa politicii din Romania? :roll:

Posted

Patricia.....respectul meu atat pentru tine cat si pentru ceilalti participanti ai forumuli.Este dealtfel singurul forum unde particip si iata mai exista si revelatii.Toata simpatia mea si rezonez 100 % cu enuntul de mai sus

Posted

Cel putin de 19 ani am dovedit si demostrat ca si cel mai idealist si cel mai curat om politic (la inceputuri) a avut intentii laudabile dar odata instalat in scaun.....Tentatia a devenit mai mare sau mai mica in a-si lua partea (spaga) din banul public. Afara lucrul asta este exclus prin educatie iar daca totusi se ajunge la ¨ciupeala¨se discuta de un buget mare si de un procent mic...la noi e invers....si sincer ar fi de preferat un japonez....dar e cu munca... chestie grea

Posted
Neamţ sau japonez 8-)

cam greu cu astia !

eu cred ca merge si unul care a stat mai multicel pe afara , si-a mai schimbat din mentalitati a trait in civilizatie si cere respect de la guvernul tarii in care traieste (in acelasi timp oferind si el respect)

Posted
Cel putin de 19 ani am dovedit si demostrat ca si cel mai idealist si cel mai curat om politic (la inceputuri) a avut intentii laudabile ...........

am avut noi asa ceva in politica Romaniei ??!!!!

serios , nu-mi aduc aminte decat de fosti comunisti,securisti,activisti,....,etc. cei care stiau deja "smenurile" si o faceau pe "curatii" in fata boborului si de fiecare data reuseau sa-l prosteasca cu un mic ,o bere , ceva procente(dar nu prea multe,atentie!) la pensie !

mi-a scarba de excrocii astia de care cred ca nu vom scapa decat in mod natural !

sa vina dom'le tinerii , este randul lor de acum, dar atentie inca odata , sa nu fie fiul,fica,nepotul,...,etc. a lu' nea cutare dinozaur, ca-i belea , este deja scolit pe stilul vechi.

Posted

Sigur ca am avut si politicieni de cariera la inceputul anilor 90 ......ne mai aducem aminte ce injuraturi se adresau politicienilor (si de data asta in sensul plin al cuvantului) de cariera, care pana una alta intrau in Cancelaria Germana sau erau intr-o amicitie mai stransa cu Palatul Buckingham. Sigur varsta era un dezavantaj major la acea vreme dar daca era folosit e un cuvant pretentios dar macar neingradit la vremea respectiva s-ar fi putut creea (cel putin) o clasa politca tanara (pe tot esicherul politic), care ne-ar fi conferit macar sansa de a alege intre stanga (posibil un centru) si evident o dreapta (in sensul amplu al dreptei politice nu al maimutarelii din ziua de azi). Ghiciti la cine ma refer????....puteti face un reply sau un pm

Indiciu......monarhia nu mai este un regim ce se poate instaura in ziua de azi....doar cine a mostenit-o !!!! (deci exclus!!!)

Si acum sa revenim la subiectul de baza Primarul Galatiului, concluzia forumului x e rau y fura z nu e cunoscut fratii mei albi o optiune TREBUIE sa existe desi utopica solutia mea este directa si vizeaza si candidatii Domnilor, exista un HOT cinstit ? El va fi alesul nu proiecte nu promisiuni....vreau sa vad un candidat care recunoaste ca FURA din banul public care recunoaste ca IA SPAGA care recunoaste CA CHIULESTE care recunoaste ca DECLARATIA SA DE AVERE ESTE FALSA (sau mai putin exacta), dar care afirma ca VA FURA DE DATA ASTA MAI PUTIN si va imbunatatii starea urbei.

Primarul sau edili nu pot imbogati desigur electoratul dar gestionarea si solutionarea problemelor urbei DA.

Concluzie: DOMNILOR CINE ESTE HOTARAT SA FURE MAI PUTIN IN ACEST MANDAT

Update cu ocazia asta cred ca am raspuns mebrilor forumului Patricia Relu Nirol referindu-ma direct la posturile anterioare....iar intrebarea ramane in picioare...ghiciti la cine m-am referit????

Posted

E multa inteligenta in tara asta!Sunt oameni destepti pe acest forum.Expresia "cine vrea sa munceasca gaseste solutii,cine nu,justificari" e din generatia Dascalescu,Durbaca,Nicolae s.a.E adevarat.Daca ar fi mers dupa ea....Folositi alte sintagme si votati pt. VOI,nu pt EI!

Posted
Ptr.mindbox .Ghicesc la cine te referi.Sa fie domnul ION RATIU???

Absolut corect....desi mosu, bosorogul, capitalistu´cel ce multa vreme a fost considerat in propria-i tara un tradator putea fi la acea vreme unul dintre liderii formatori ai noii generatii politice de atunci, dar cum gastile politice erau deja formate e greu sa pentrezi sa ai opinii si sa mai si formezi. Pacat ca nu a apucat sa formeze o generatie de politicieni (si) cu aptitudini occidentale. A nu se intelege ca pe un forum de sondaj fac apogeul unei persoane. Nici pe departe incerc sa rezum ca si plebeu, ce vad sau ce observ eu in clasa politica actuala . Un neocomunism cu infuzii de capitalism (cand evorba de spagi) cu puternice si aici accentuez cu puternice trasaturi balcanice. Minciuna pe sticla minciuna in intruniri electorale minciuna in birou minciuna acasa. Noi trebuie sa intelegem ca starea noastra, ca lipsa noastra de optiuni nu este de azi de ieri este o spirala (nu prea observ ascendenta deci e descendenta) pe care fiecare dintre noi (aici doar cei care abia au dobandit buletinul se pot exclude) am contribuit intr-o masura mai mica sau mai mare. Mai crede cineva in Revolutie ? Domnilor forumisti concluzia mea este ca am avut (si folosesc intentionat trecutul) politicieni de cariera care ar fi putut fi formatori la randul lor de politicieni, voi explica in urmatorul post DE CE?

Pana atunci imi revine in minte un slogan din anii 90 : NU NE VINDEM TARA !!! (isi mai aduce cineva aminte ???)......flotare logica....ce am facut pana la urma....

Cred ca unicul raspuns care imi trece prin minte......DA NU AM VANDUT-O !!!! AU VANDUT-O ALTII, NICI MACAR DE VANZATORI NU SUNTEM BUNI

Posted

Expresia "cine vrea sa munceasca gaseste solutii,cine nu,justificari" e din generatia Dascalescu,Durbaca,Nicolae s.a.

"It's easier to ask forgiveness than it is to get permission" by Grace Murray Hopper.

Posted

Faze si parafraze.Parafrazari!Privim orasul impodobit,precum un pom de Craciun,cu afise si mecle electorale,facem schimburi de idei,iar caravana Mosilor(jenica si Nicolae) trece.Spre viitor!Nu va e clar ca tot astia raman in scaune?

Posted
Faze si parafraze.Parafrazari!Privim orasul impodobit,precum un pom de Craciun,cu afise si mecle electorale,facem schimburi de idei,iar caravana Mosilor(jenica si Nicolae) trece.Spre viitor!Nu va e clar ca tot astia raman in scaune?

Observ ca acest topic a suscitat un real interes, imbucurator dealtfel. Intrebarea ta dealtfel pertinenta are din punctul meu de vedere are un singur raspus...la vremuri noi ....tot noi!!!Nu as fi foarte surprins sa aud/vad sloganul "Votati-ma pe mine, nu sunt bun dar nu sunt Dl. Nicolae!!!"

(se aude acolo sus ???...)

Posted

Oameni buni,

Daca nu stiu foarte bine ce vreau, stiu al naibii de bine ce nu vreau:pe Mos Nicolae, care pleaca joi din dormitor ca sa ajunga duminica-n sufragerie sa vada stirile.Mosu asta tine in brate toti coruptii din primarie.Asa a fost invatat, omul a trait bine si-n alte vremuri.Este un cerc vicios, n-ai cum sa mai faci ordine acolo chiar daca vrei.Trebuie schimbare fratilor, taiat raul din radacina si facuta o aghiasma acolo.Trebuie un aer proaspat, un om tanar, creativ, uite eu i-as da un vot lui Puiu Adrian Stanciu, macar e sanatos la cap, e tanar si n-o sa chiuleasca de la birou pe motiv de Alzheimer.Nici nu cred ca va tolera jigodiile astea din administratia locala care nu se mai satura de spaga si de furat.

Eu zic sa ganditi voi si sa nu va lasati influentati de campanii "colorate" si scumpe, ci sa fiti atenti la mesaj si la om.

Numai bine!

Posted

Se pare ca a aparut noul trend al "ochelarilor de cal", in a caror marginire apar Durbaca, Nicolae, Stan si Lisinschi. Tablou de familie. Pentru mine, nu sunt altceva decat niste nume. Nu mi-au influentat catusi de putin viata. Ii stiu....din vedere si sunt niste oameni simpli, deloc excentrici, persuasivi, inflacarati de vreun ideal. In ochi li se citeste foamea de bani si multa lene, si somn. Cel putin, Nicolae, care a aparut pe scena provizoriului Teatru Dramatic, in deschiderea Festivalului de teatru studentesc, m-a emotionat teribil. A tinut el un "discurs"...mie mi s-a parut ca vorbea prin somn...mi-era mila de el. Bietul pensionar nu ar trebui sa fie solicitat atata. Si celelalte nume...oameni independenti, neindependenti, marionete.

Un singur om din aceasta lista ar merita sa fie primar: Puiu Adrian Stanciu. un cetatean revoltat, care spre deosebire de ceilalti a hotarat sa faca ceva, sa ofere un viitor tinerilor ( nu pot spune un viitor mai bun, caci in momentul de fata nu exista niciun viitor. e un timp mort ) Stie exact ceea ce vrea si i se citeste in ochi dorinta si mai ales, puterea de schimbare!

Toata lumea se plange de bani, de una , de alta, dar nimeni nu face nimic, tot pe Durbaca il voteaza sau pe Nicolae sau pe alte umbre de genul asta. Votati un om viu, unul dintre noi. ;)

Posted

Intrebarea e bine pusa, numai ca eu as vota pe cine merita , nu neaparat pe cine prefer. Sunt de acum 19 ani de la Revolutia care ar fi trebuit sa aduca schimbarea, si schimbarea a venit... mosi besinosi in functii si probleme nerezolvate pentru populatie. Ce ar putea fi mai bun in viata, decat un val de aer proaspat, care sa va limpezeasca mintea? Asta am avea nevoie si in politica, ceva nou, proaspat, un om care a vazut pana acum viata din punct de vedere al unui simplu cetatean si acum s-a decis sa isi incerce sansele si sa faca o schimbare... in viata lui si a galatenilor. De apreciat e curajul lui, dorinta de a schimba ceva, chiar si macar fetele morocanoase care s-au perindat prin functia de primar pana acum. Nu poate promite ca va face viata noastra roz, sunt si multe alte bariere de luat in calcul, dar chiar cred ca avem nevoie de cineva din randul cetatenilor de rand care cunoaste nevoile nostre si care poate raspunde prompt la problemele realitatii. Un om cu mintea limpede, neingropat in noroiul politicii si spagilor, cu idealuri in viata si dorinta de a face pe plac galatenilor. Ma gandesc la un nume sonor din lista de candidati, si acela e Puiu Adrian Stanciu. Indiferent daca va castiga voturile dumneavoastra, eu una sunt hotarata sa i-l dau pe al meu.

Si as avea un mesaj pentru toti galatenii : Chiar a venit momentul sa va treziti, oameni buni, si sa nu mai credeti in pijamale ponosite!!!

Posted

Daţi-mi voie să fiu picat din lună şi să pun următoarele întrebări:

1. Cine este Puiu Adrian Stanciu?

2. Ce ştie să facă?

3. Ce vrea să facă?

4. Cine îl susţine?

Posted

@Relu

Ce atatea intrebari... din sondaj reiese ca e cel mai dorit! :d

Revenind, cred ca despre suficienti de multi din lista ar tb sa ne intrebam cine sunt si ce-i mana in lupta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.