Jump to content

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?  

47 members have voted

1. 1. Pe cine preferaţi ca primar al Galaţiului?

• Răzvan Avram - PC
      1
    • Gheorghe Balâc - PNDC
      0
    • Florin Ion Cernat - PER
      0
    • Marin Costel - PRM
      8
    • Ion Grosu - PAS
      0
    • Andrei Lişinschi - PD-L
      6
    • Corneliu Mangalea - independent
      8
    • Dumitru Nicolae - PSD
      4
    • Igor Pârvu - PNG-CD
      2
    • Marius Stan - PNL
      8
    • Puiu Adrian Stanciu - AIR
      8
    • Constantin Telegan - PNŢ-CD
      0
    • Silviu Vasilache - PV
      2

Recommended Posts

Posted
Daţi-mi voie să fiu picat din lună şi să pun următoarele întrebări:

1. Cine este Puiu Adrian Stanciu?

2. Ce ştie să facă?

3. Ce vrea să facă?

4. Cine îl susţine?

subscriu !

Posted
@Relu

Ce atatea intrebari... din sondaj reiese ca e cel mai dorit! ...

OK ,....., dorit nimic de spus ,dar de cine ???? eu unul nu-i contest calitatile ,......, sincer,...., nu-l cunosc !

Posted

În opinia mea, voturile strânse de Puiu Stanciu reprezintă rezultatul celor nemulţumţi de clasa politică actuală (din care fac parte cei mai mulţi dintre candidaţi). Practic, oricine nu a dorit să voteze un "om politic" (şi cred că sunt foarte mulţi gălăţeni în situaţia asta) a pus ştampila pe Puiu Stanciu. Aici rezultatele sunt spectaculoase; la o masă foarte mare de electori, însă, acest tip de vot se diluează foarte mult, tinzând spre cifre nesemnificative.

Posted

Irelevant sondaj!Poate ar trebui totusi sa aflam mai multe si despre cei aflati mai jos de sase. Nicolae, Avram, Lisinschi, Stan, Mangalea, Telegan ne sunt bagati non-stop pe gat, nas si urechi.Presa,afisele,banii vorbesc.Suntem manipulati!

Posted
.........Aici rezultatele sunt spectaculoase; la o masă foarte mare de electori, însă, acest tip de vot se diluează foarte mult, tinzând spre cifre nesemnificative.

corect !

Posted

Sondaj Imparţial

Dorind să anticipeze rezultatul alegerilor locale din data de 1 iunie, la nivelul municipiului Galaţi, în buna sa tradiţie, cunoscut fiind faptul că ”Imparţial” a prezentat cele mai exacte rezultate electorale, am realizat un sondaj de opinie în rândul cetăţenilor cu drept de vot. Din cele 380 de persoane intervievate, un procent de peste 32% crede că le va fi mai bine dacă vor avea în continuare acelaşi primar, în timp ce aproape 28% sunt de părere că formaţiunea care va reprezenta cel mai bine interesele Galaţiului în următorii patru ani este PSD-ul. Sondajul are o marjă de eroare de plus/minus 1 %.

1.Care candidat credeţi că este cel mai potrivit pentru Primăria Galaţi

Dumitru Nicolae - 32,20%

Marius Stan - 30,33%

Andrei Lişinschi - 21,34%

Răzvan Avram - 9,36%

Igor Pârvu - 6,74%

2.Care candidat credeţi că este cel mai potrivit pentru Consiliul Judeţului Galaţi?

Eugen Durbacă - 50,56%

Marius Necula - 18,72%

Victor Paul Dobre - 14,23%

Eugen Chebac - 13,48%

Vasile Rugină - 2,99%

3. În care partid aveţi cea mai mare încredere la alegeri?

PSD - 27,71%

PD-L - 25,84%

PNL - 23,59%

PC - 14,23%

PNG - 8,61%

4.Credeţi că alegerile din acest an vor aduce schimbări în bine, rău sau deloc?

BINE - 52,05%

RĂU - 20,59%

DELOC - 27,33%

http://www.impartial.ro/index.php?func= ... &articol=1

Posted

Ce atatea intrebari... din sondaj reiese ca e cel mai dorit! :d

Mda, scuze dacă am deranjat o campanie electorală liniştită. :oops:

Aşa cum liniştit, roz şi senin este şi mandatul de primar.

Posted

Lişinschi cică bate pieţele şi stă de vorbă cu oamenii ...

Mai are vreunul dintre candidaţi un asemenea obicei?

Posted

Ma puteti critica puteti lasa post-uri puteti face ce considera de buna cuviinta dar eu continui sa va spun ca principiul nostru etern ...la vremuri noi ...tot noi se aplica conform sondajului

Posted

PESTE O TREIME DIN GĂLĂŢENI NU VOR SĂ VOTEZE!

Echipa de campanie a candidatului independent Corneliu Mangalea a sondat intenţia gălăţenilor de a merge la vot la alegerile din iunie. Dintre cei peste 7.000 de gălăţeni chestionaţi telefonic, 39,4 la sută au declarat că nu se vor deranja la vot, a anunţat acesta. Dezinteresul a fost pus de Mangalea, "evident", pe seama dezaprobării electoratului faţă de activitatea politicienilor români.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... ectiune=51

Posted

Galateni !

Nu va zic cu cine sa votati, ci doar atat:

- Cand votati, taxa de prima inmatriculare sa nu o uitati.

(de aceea PNL a pus un fotbalist sa-i reprezinte, pentru a-l manipula din spate)

- Criminalii Galatiului care va condamna copii la neputinta.

( de 10 ani in Galati copii galatenilor nu au unde sa invete sa inoate si

banii nostri sunt folositi pentru vile sau palate de Nicolae cel cinstit ce

traieste intr-o garsoniera de ochii lumii iar in vila cu etaj in realitate )

- Pleaca ai nostri, vin ai nostri in PD+Leul oportunistilor

( fost utecist, comunist, subalternul lui Paul Florea in Combinat sub

conducerea lui Dumitru Nicolae, patron la Atlas, radio Galati,

Icmrs, etc. urmarit de DNA, fost prefect PSD de Galati, oportunist

profesionist, fost presedinte PLDist si actual candidat la presedentia

judetului, Necula Necula ii intrece pe toti oportunistii din Romania)

- De 18 ani toti galatenii stiu ca au un mare hot in

conducerea comunitatii.

(oare cine il voteaza pe Durbaca care din banii contribuabelilor si-a facut ce

neam de neamul lui nu a visat sa aiba ? ).

- La ultimile alegeri un recidivist proeminent din Galati se

si vedea primar pentru ca se credea mare patron mare.

(vreti taxa de protectie in Galati ? atunci, Lisinschi primar ca sigur va gandi el

pentru voi si va face ce trebuie sa faca, dar pentru el si ai lui, nu pentru noi )

Nu uitati ce-a afirmat Presedintele Romaniei Traian Basescu

“Avem nevoie de o noua clasa politica”

Posted

Eugen Durbaca facea mult mai bine daca era candidat pentru Primaria Municipiului Galati.Ar fi fost viitorul primar!Asa...Cine poate intui cum vor vota...uninominal...toti cetatenii cu drept de vot ai judetului??????In judet nu poti sa pui o tabla si sa scrii..."construit de Primaria Municipiului Galati -Primar Eugen Durbaca"!Daca nu urmeaza sfaturile bune, Eugen Durbaca poate regreta alegerea facuta, chiar daca la judet sunt bani si putere mai multa!Cred ca in turul doi vor intra Dumitru Nicolae si Andrei Lisinschi.

Posted

Raspunsul meu este mai degraba pragmatic....merge la o intrebare retorica un raspuns care se apropie de un pragmatism mai mult sau mai putin cinic ?¿

Posted

mai bine golan decat activist....mai bine MORT decat comunist!

si eu votez aceleasi minciuni electorale care vor acorda, viitorului posesor al scaunului de primar, sansa de a isi incalca promisiunile timp de 4 ani ( a se citi " nu va gasi calea legala sa isi duca la bun sfarsit ambitiile" ), perioada in care va reusi sa faca ceea ce nu a promis si nu se va afla in mare parte!

As vota un om simplu...un om de la tara ca primar, consilieri ...mhm... tineri cu/fara experienta in domeniul administrativ etc.

oricum, oameni cu ambitii pentru comunitate nu cu obiective personale!

( oare dorinta mea de schimbare ar duce la un haos total??)

Posted
Votez pe Marius Stan.

la inceput asa vroiam si eu ,......., acum insa cred ca nici nu ma mai duc la vot !

sunt niste abureli cu astia de ma doare capu' !

Posted

As vota un om simplu...un om de la tara ca primar, consilieri ...mhm... tineri cu/fara experienta in domeniul administrativ etc.

ai ceva exemple in sensul asta ??!!!

dar de unde frate sa poata ajunge oamenii simpli (aici eu ma gandesc in primul rand la cei corecti) in campanii electorale macar ??????

Posted
Votez pe Marius Stan.

la inceput asa vroiam si eu ,......., acum insa cred ca nici nu ma mai duc la vot !

sunt niste abureli cu astia de ma doare capu' !

Nu-i fac campanie Domnului Marius Stan, insa daca nu mai vrei sa fii condus de mosul asta ce doarme in Consiliul Local, indicat ar fi sa mergi la vot. Eu sunt apolitic. In Domnul Stan am gasit un om puternic, un foarte bun manager... etc. Eu m-am saturat sa fiu mintit seara de seara la TV Galati (unde presedinte stie oricine, e un PSD-ist). Astia dupa ce ca nu au realizat in acesti 8 ani de guvernare locala nimic, mai au si culmea tupeului nesimtit sa zica ca vor continua ceea ce au inceput (intrebarea mea ar fi, ce au inceput si au de terminat ???)

Posted

ai ceva exemple in sensul asta ??!!!

dar de unde frate sa poata ajunge oamenii simpli (aici eu ma gandesc in primul rand la cei corecti) in campanii electorale macar ??????

7 randuri pro si contra

1 politica e o meserie

2 omul simplu nu este pregatit pentru o asemnea meserie

3 nu e o meserie usoara

4 ultima oara can la carma tarii a fost un om simplu s-au facut realizari la cincinal

5 NU AVEM POLITICIENI DE CARIERA

6 primariile in schimb le consider ca ar fi mai degraba structuri de aplicatie (puenere in practica a politicii) deci mai degraba managerial

7 NU VAD NICI MANAGERI DE CARIERA

Posted

Cred,cu disperare,ca galatiului ii este necesar un personaj utopic.Un vizionar,un visator vor zice cei mai multi dintre cititorii acestui post,care sa considere ca aeroportul,podul peste Dunare,crearea megalopolisului de la Dunarea de Jos,nu reprezinta decat normalitatea. As aprecia,in mod deosebit promisiunile,chiar daca nerealizabile,legate de viitorul apropiat si indepartat al acestui oras. Progresul este constant generat de cei considerati in epoca personaje cu capul in nori,anormali, visatori incorigibili,idealisti nevindecabili. Iubesc neconditionat ORASUL INIMII MELE-GALATI:

-orasul cosmopolit-intersectie a culturilor ateniene,romane,slave,musulmane si de ce nu hinduse si confucianiste(reflectata in manifestari artistice eliberate de orice prejudecati);

-orasul cafenelelor si al bistrourilor originale,lipsit de mall-urile globalizante si uniformizante;

-orasul gradinilor suspendate de pe faleza;

-orasul teilor ce face de rusine Champs-ul parizian;

-orasul care a valorificat ternul din arhitectura comunista-daruindu-i zambetul prin graff-art;

-orasul parcurilor;

-orasul celor mai fine plaje de o parte si de alta a fluviului;

-orasul cu panorama cea mai la inaltime din tara(turnul t.v.-un simbol de care parca ne-ar fi rusine);

-orasul universitar cu disciplinele cele mai futuriste;

-orasul fara semafoare(circulatie pietonala sigura prin pasaje sub si supra terane);

-orasul energiei alternative(eoliene si solare);

-orasul cu cei mai civilizati si deschisi forumisti;

-ORASUL INIMII MELE!!!!!!

Candidatul cu acest gen de propuneri l-as vota.

Astept oprobiul public sau... Daca ma lasati sa aleg as zice glontul.

Multumesc pentru rabdare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.