Jump to content

Trei urmăriţi general prinşi la Matca


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Trei urmăriţi general prinşi la Matca

Poliţiştii din comuna Matca au depistat trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. În dimineaţa zilei de 22.01.2010, între orele 6.00 şi 8.00, poliţiştii din comuna Matca au organizat o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag executării pedepsei cu închisoarea, în baza unor mandate emise de instanţele competente. Au fost depistaţi pe raza comunei trei bărbaţi.

Este vorba de S. Agustin Adrian, de 25 ani, din Negreşti/Vaslui, care are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în conformitate cu un mandat emis de Judecătoria Vaslui, şi L. Neculai, de 50 ani, din comuna Matca, pe numele căruia Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Al treilea urmărit general prins este B. Ioan, de 42 ani, din comuna Cozmeşti/ Iaşi, care are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an, pentru săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, în conformitate cu un mandat de executare emis de Judecătoria Huşi. Cele trei persoane vor fi introduse în arestul IPJ Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Eveniment&articol=4

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.