Jump to content

Magazin-service Premio (Goodyear) la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

Magazin-service Premio (Goodyear) la Galaţi

Goodyear Dunlop Tires Goodyear România, unul din cei mai importanţi jucători de pe piaţa de anvelope din România, a început anul cu o nouă lansare în lanţul de magazine-service Premio. Premio Service inaugurat oficial la sfârşitul săptămânii trecute la Galaţi este al treilea magazin-service greenfield din franciză şi al şaselea centru Premio din ţară. Cu o suprafaţă totală de 3.100 mp, din care sunt alocaţi 600 mp service-ului, 200 mp recepţiei şi alţi 2000 mp depozitului de anvelope, magazinul-service Premio inaugurat acum în Galaţi dispune de 4 rampe de lucru pentru autoturisme şi una pentru camioane, fiind o construcţie de la zero a cărei valoare de investiţie se ridică la aproximativ 1 milion de euro. Situat pe strada Drumul de Centură, Nr.1B, Galaţi, Premio Service este menit să deservească o gamă variată de nevoi ale clientului direct, la cele mai înalte standarde ale calităţii, pentru întreaga zonă de sud-est a ţării, fiind primul centru Premio din această arie teritorială a României. Începând cu al doilea trimestru al anului trecut, compania Goodyear a demarat oficial programul de franciză Premio prin care şi-a extins parteneriatele unice pe care le deţine în cele două ţări pe care le gestionează, România şi Bulgaria. Noua strategie de afaceri pentru piaţa din regiune a atras o valoare a investiţiilor de aproximativ 3 milioane de euro.

Lanţul de magazine-service Premio a fost introdus oficial pe piaţa locală a service-ului şi retail-ului de anvelope în luna mai a anului trecut prin partenerul francizei de la Goodyear din Deva. Alte cinci centre Premio sunt active în Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Ploieşti şi Galaţi. Dintre acestea, trei sunt centre greenfield a căror valoare totală a investiţiei se ridică la aproape 2 milioane de euro (Premio Dumivest Timişoara cu o investiţie de aproximativ 500.000 euro, Premio Speed Ploieşti cu o valoare a investiţiei de 500.000 euro şi Premio Nalba Galaţi cu o valoare a investiţiei de 1.000.000 euro). Magazinele-service Premio oferă conducătorilor auto o gamă variată de anvelope şi accesorii, serviciile auto acoperind atât serviciile de montare şi demontare anvelope cât şi servicii de geometrie şi direcţie. Din cele şase centre Premio din România, două – Premio Gomm Vâlcea şi, respectiv, Premio Service Galaţi – oferă suplimentar şi servicii de servisare şi comercializare de anvelope pentru camioane. În plus, centrul Premio din Râmnicu Vâlcea dispune şi de un service mobil, atât pentru turisme, cât şi pentru camioane.

http://www.capital.ro/articol/investitii-de-peste-2-5-milioane-de-euro-in-lantul-de-franciza-premio-din-romania-130976.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.