Jump to content

Nu mai pot sta in apartamente din cauza mirosului


dcp100168

Recommended Posts

Nu mai pot sta in apartamente din cauza mirosului

Se intampla in Galati, unde 120 de familii nu mai pot locui in propriile locuinte! Si asta, pentru ca dupa ce s-a infundat canalizarea din exterior, din cauza frigului, pe holurile blocului este un miros insuportabil. Chiar daca avaria este la subsol, oamenii din cele 6 scari de bloc spun ca mirosul a patruns, prin gurile de aerisire, pana la etajul 4. Asa ca nimeni nu a scapat de calvar. Cel mai rau este ca oamenii au copii mici si se tem ca s-ar putea imbolnavi din cauza focarului de infectie.

Intrebati de aceasta situatie, responsabilii din regia locala de apa si canalizare au aratat cu degetul tot catre locatari. Ei au spus ca aceste avarii sunt dese la blocurile respective, pentru ca oamenii ar arunca in toalete tot felul de obiecte pe care ar trebui sa le duca de fapt la gunoi.

Dupa ce s-au lasat rugate aproape o saptamana, autoritatile au trimis in cele din urma un utilaj la fata locului, in incercarea de a remedia problemele oamenilor.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/nu-mai-pot-sta-in-case-s-a-infundat-canalizarea-din-cauza-gerului.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.