Jump to content

UTA - Stoian Kolev 0-1


dcp100168

Recommended Posts

UTA - Stoian Kolev 0-1

Formaţia Oţelul Galaţi, cu portarul bulgar Stoian Kolev în zi de graţie, a câştigat, cu scorul de 1-0 (1-0), partida disputată în deplasare cu UTA Arad, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Emil Jula, în minutul 44, din penalti.

Au evoluat formaţiile:

UTA: 30. D. Tudor - 25. I. Bălan, 6. Chiţa, 2. Amoreirinha, 17. Mihuţ - 10. Hidişan (99. Opriţa '76), 16. R. Mărginean, 7. Oliveira (24. Iacob '59), 5. Fl. Dan (8. Edson '63) - 9. Bălţoi, 29 D. Zaharia. Antrenor: Marin Barbu.

Oţelul Galaţi: 12. KOLEV - 29. Giurgiu, 3. Nogo, 31. Jelev, 14. S. Ilie - 19. D. Stan (8. Labukas '82), 18. Sg. Costin, 6. Iorga, 9. Viglianti, 23. Deac (2. Cojoc '90+2) - 29. E. Jula . Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: D. Tudor '45 Fl. Dan '56 / S. Ilie '13, Nogo '49, Iorga '89.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Adrian Vidan, Radu Ghinguleac (asistenţi) şi Ştefan Erdei (rezervă). Observatori au fost Alexandru Boc şi Valeriu Ioniţă.

La meci au asistat 1.500 de spectatori.

Grigoraş: "Am avut şansă"

Antrenorul Petre Grigoraş a spus, în cadrul conferinţei de presă, că echipa sa a câştigat cu şansă partida cu UTA. "Am câştigat un joc extrem de important, mai ales acum când avem foarte multe absenţe în lot. Recunosc că am avut şansă. Gazdele au avut multe ocazii de a înscrie, dar, din fericire pentru noi, au ratat. Au avut 5-6 ocazii foarte clare, dar fotbalul se joacă pe goluri şi pe puncte, iar la finalul campionatului se trage linie", a spus Grigoraş. Tehnicianul a menţionat că nu se supăra dacă meciul se încheia la egalitate, 1-1. "Trebuie să recunosc că am avut în primele etape un joc mai devensiv, la fel şi azi am jucat cu un singur vârf. În acest meci totul a fost cu noi, şi şansa, şi terenul. La final dacă se termina egal nu mă supăram după cum s-a jucat", a adăugat Petre Grigoraş.

Barbu, dispus să demisioneze

Antrenorul Marin Barbu a declarat că este dispus să demisioneze dacă oficialii din conducerea clubului consideră că el este principalul vinovat. "Dacă conducerea clubului consideră că eu sunt de vină, atunci plec. Dacă finanţatorul consideră că eu sunt principalul vinovat mă conformez. Dar eu zic că vinovaţi suntem toţi. Oricum, dacă mai avem asemenea arbitraje în continuare nu cred că ne mai putem salva", a spus Barbu. Tehnicianul susţine că tuşierul Radu Ghinguleac a greşit când i-a comunicat centralului Mugurel Drăgănescu faptul că a fost penalti la faultul lui Dorin Mihuiţ asupra lui Daniel Stan. "A fost un 11 metri la care nu am un comentariu prea mare. Astăzi nu a fost ziua noastră. Centralului nu pot să îi reproşez mare lucru, însă pot să spun că a fost un penalti cu cântec. Să opreşti un contraatac pe motiv de ofsaid şi apoi să dai un 11 metri e prea mult. Un arbitru de tuşă să se bage peste central ca să dea penalti este prea mult. La modul cum ne-a arbitrat azi tuşierul ăla poţi să crezi că ori e rău intenţionat, ori nu ştie", a adăugat antrenorul formaţiei arădene. Marin Barbu consideră că jucătorii săi au avut şi ghinion la anumite ocazii. "Când pierzi trei puncte, prea multe scuze nu sunt. Din păcate, nu le pot reproşa nimic nici băieţilor, pentru că în afară de câteva nesincronizări şi-au creat destule ocazii. Dar dacă din 5 metri, 2 metri sau din 10 metri nu putem marca, nu văd cum puteam să mai schimb ceva. Azi nici Dumnezeu nu ne-a ajutat", a precizat Barbu.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.