Jump to content

A intrat în comă, după ce a încurcat borcanele cu băutură


dcp100168

Recommended Posts

A intrat în comă, după ce a încurcat borcanele cu băutură

Neatenţia dăunează grav sănătăţii. A simţit-o pe pielea lui un bărbat, care din dorinţa de a-şi potoli setea, a băut câteva guri bune dintr-o sticlă plină cu o soluţie acidă, în loc de mult doritul vin. Sticlele se aflau una lângă alta şi setea puternică l-a făcut să toarne pe gât ce-i cade în mână mai repede. Asta a făcut un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna gălăţeană Iveşti, care a băut câteva gâturi zdravene dintr-o sticlă plină cu o soluţie acidă. În loc să ia sticla de vin, a luat-o pe cea cu acid şi nu s-a mai uitat. A băut cu pofta, dându-şi seama prea târziu că „a încurcat borcanele”.

„În „12 scaune” şi „Viţelul de aur”, biblia comunismului, a celebrilor scriitori Ilf şi Petrov, a fost lansată lozinca „Nu bea. În stare de ebrietate, poţi îmbrăţişa duşmanul de clasă”. Un domn a îmbrăţişat duşmanul de clasă, sub forma unei sticle cu soluţie acidă, confundată cu sticla de vin , care venea la rând. A suferit arsuri grave extensive a căilor digestive, dar şi a căilor aeriene, pentru că soluţia a ajuns şi în plămâni”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Isprava sa l-a costat scump. Bărbatul a suferit arsuri grave ale căilor digestive, dar şi ale căilor respiratorii, din cauză că soluţia a ajuns până în plămâni. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supraveţuire. „A făcut un stop respirator, a fost resuscitat. La ora actuală respiră de un aparat de ventilaţie. Când îl vom scoate de pe această proteză, greu se spus. Cum se vor vindeca leziunile, greu de spus. Anumite confuzii se plătesc scump”, a mai spus Bacalbaşa.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_a_incurcat_borcanele_cu_bautura_si_a_ajuns_in_coma_0_196780638.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.