Jump to content

Gălăţeni ucişi de pneumonie


dcp100168

Recommended Posts

Doi gălăţeni au murit de pneumonie

Un copil ce face parte din categoria de vârstă 1-4 ani şi un adult din categoria de vârstă 30-64 de ani sunt cele mai recente victime înregistrate săptămâna trecută ca decese cauzate de pneumonii şi bronhopneumonii. În ceea ce priveşte situaţia epidemiologică înregistrată în urma monitorizării Direcţiei de Sănătate Publică prin spitale şi cabinetele medicilor de familie reiese că, într-un interval de şapte zile, 1.585 de gălăţeni au fost diagnosticaţi a suferi de viroze respiratorii, 83 dintre ei necesitând internarea, în timp ce alţi 226 au fost depistaţi a suferi de pneumonie sau bronhopneumonie, 67 dintre aceştia fiind de asemenea internaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Social&articol=7

Link to comment
Share on other sites

nu e vorba ca nu le mai da. ma intreb daca nu cumva, astia 2 care au dat ortu', au facut "miraculosul" vaccin, si din cauza asta "au murit de pneumonie" :-@ . ca doar nu era sa anunte ca au murit 2 persoane vaccinate cu antiporcin.

Link to comment
Share on other sites

Încă doi gălăţeni ucişi de pneumonie

Potrivit datelor furnizate de la Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, virozele şi pneumoniile bat încă pasul pe loc din punct de vedere numeric. Asta deoarece numărul noilor cazuri de săptămâna trecută este aproape similar cu cel din săptămâna anterioară de raportare. Este vorba de 1.429 de cazuri de infecţii respiratorii ale căilor aeriene superioare, din care 84 au necesitat internarea, şi de 206 cazuri de pneumonii şi bronhopneumonii, din care 20 au necesitat spitalizare. "Din păcate, săptămâna trecută am înregistrat la nivelul judeţului Galaţi şi două decese care, în urma necropsiei, s-a dovedit că au fost provocate de complicaţii ale unor pneumonii. Este vorba de un adult ce se înscrie la categoria de vârstă 30-64 de ani şi un alt bărbat ce intră la categoria de vârstă peste 65 de ani", a precizat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, dr. Valentin Boldea. Tot două decese, din aceleaşi cauze, au fost înregistrate şi acum două săptămâni.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Eveniment&articol=3

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Alţi peste 1.000 de gălăţeni bolnavi

În cursul săptămânii trecute, 1.056 de gălăţeni au fost diagnosticaţi cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, potrivit datelor care ne-au fost oferite de directorul Direcţiei Judeţene de Asigurări de Sănătate Galaţi, dr. Valentin Boldea. 76 dintre aceşti pacienţi au avut nevoie de internare. În paralel, s-au internat şi 82 dintre cei 221 de bolnavi diagnosticaţi cu pneumonie. A fost a două săptămână consecutivă pe parcursul căreia nu s-a înregistrat nici un deces cauzat de forme severe de pneumonie.

http://www.viata-libera.ro/articol-Alti_peste_1000_de_galateni_bolnavi_.html

Link to comment
Share on other sites

Încă un deces cauzat de pneumonie

Pe parcursul săptămânii trecute, 985 de gălăţeni au fost diagnosticaţi cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare, potrivit datelor oferite de directorul Direcţiei Generale pentru Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, dr. Valentin Boldea. Dintre aceştia, 69 au avut nevoie de internare. Alte 195 de persoane au aflat, tot săptămâna trecută, că suferă de pneumonie, iar 69 dintre ele au rămas internate în spitale, sub supraveghere medicală.

După două săptămâni de linişte, s-a înregistrat un nou deces cauzat de pneumonie, la un pacient cu vârsta peste 65 de ani.

http://www.viata-libera.ro/articol-Inca_un_deces_cauzat_de_pneumonie___2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.