Jump to content

Lişinschi s-a lansat în cursa pentru Primărie


dcp100168

Recommended Posts

Lişinschi s-a lansat în cursa pentru Primărie

Duminică s-a desfăşurat ceremonia de lansare a candidatului PD-L la Primăria Galaţi, omul de afaceri Andrei Lişinschi.

Andrei Lişinschi a mai candidat la Primăria Galaţi în 2004, dar ca independent, fiind eliminat din primul tur. Lişinschi a obţinut, însă, un rezultat bun, clasându-se pe poziţia a treia cu 20,3% din sufragii, după Dumitru Nicolae (PSD), primarul în exerciţiu, şi Eugen Durbacă (PC), preşedintele Consiliului Judeţean. Andrei Lişinschi s-a inscris în Partidul Democrat la începutul anului 2006.

PD-L Galati şi-a propus ca, la alegerile locale din vara acestui an, să câştige Primăria municipiului Galaţi si Primăria municipiului Tecuci, o treime din restul primariilor din teritoriu şi preşedinţia Consiliului Judeţean. La nivel naţional, PD-L şi-a propus să câştige peste 65%-70% dintre primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi mai bine de 30% dintre cele de oraşe şi comune.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Preşedintele PDL, Emil Boc, a participat, sâmbătă, la Galaţi, la o nouă lansare a candidatului PDL, omul de afaceri Andrei Lişinschi, pentru funcţia de primar al oraşului. La manifestare au fost prezenţi peste 500 de reprezentanţi ai partidului, printre care Gheorghe Flutur şi Monica Iacob-Ridzi.

Link to comment
Share on other sites

Nu prea cred că oamenilor le pasă de orientare politică a candidatului ...

da, este adevarat ce spui !

vor profita insa cei din partidul care-l sustine si asa vor intra pe liste toti oportunistii carora le este foame !

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.