Jump to content

Bebeluş găsit mort la groapa de gunoi a oraşului

Recommended Posts

Posted

Bebeluş găsit mort la groapa de gunoi a oraşului

La groapa de gunoi din Tirighina, din Galaţi, tocmai a fost găsit cadavrul unui bebeluş, probabil nou-născut. O echipă formată din criminalişti, medici legişti şi procuror s-a deplasat la faţa locului pentru a ancheta cazul. „Corpul neînsufleţit era în stare de putrefacţie. A fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei", ne-a declarat subcomisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Poliţiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Exclusiv-_Bebelus_gasit_mort_la_groapa_de_gunoi_a_orasului_0_197380559.html

Cadavrul unui copil, aruncat la groapa de gunoi a oraşului

Fără suflet. Altfel spun oamenii din groapa de gunoaie a oraşului despre femeia care a aruncat la gunoi trupul unui copil, cel mai probabil fiind vorba de un nou-născut. Cadavrul a fost găsit ieri dimineaţă de o femeie care sorta gunoaiele în groapă. "Eu l-am găsit, era îngheţat, dezbrăcat. Era un băieţel mărişor, cam trei kile cred că avea. L-am văzut şi am strigat să oprească buldozerul. Nu îmi vine să cred că cine l-a făcut l-a aruncat aşa, ca pe un câine. Ar trebui să fie fiartă de vie şi omorâtă cu pietre aia care l-a aruncat. Eu am 13 nepoţi şi uite cum muncesc printre gunoaie să îi cresc, că aşa suntem noi, ţiganii, dar uite ce-a făcut românca aia, şi-a aruncat copilul la gunoi. S-o găsească poliţia, să o bage la puşcărie", spunea Paraschiva Ciuraru, zisă Gărgăriţa, femeia care a găsit cadavrul copilului. Buldozeristul care nivela gunoaiele, Ion Tălpău, a rămas fără cuvinte când a văzut cadavrul, iniţial nici nu ştia dacă e un trup fără viaţă ori o păpuşă aruncată. "Femeia care a făcut asta ar trebui ea să fie aruncată la gunoi. Să o găsească poliţia şi să o închidă pe viaţă, asta ar merita", spunea bărbatul. Laboratorul criminalistic s-a deplasat la locul unde a fost găsit cadavrul copilului în vederea recoltării de probe. "Urmează ca rezultatul autopsiei să releve cauza morţii. În paralel se fac cercetări pentru a se identifica mama", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scms. Cristina Tatulici. Necropsia va arăta dacă copilul s-a născut mort sau dacă a fost omorât ori lăsat în ger până când a murit.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Eveniment&articol=2

Posted

din pacate astfel de stiri nu ma mai mira. :unsure: traim intr-o tara infecta,mai nasol ca-n jungla! :( daca guvernul si marinarul chior nu fac nimic pentru oamenii simpli,cum naiba sa nu se intample de astea?! s-a dus de rapa tara!o sa ajungem sa ne omoram pentru o paine!

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.