AndreiM Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 am văzut pe un site următorul citat:fata barbierita este ca o carte de vizita. Barbiereste-te in fiecare zi.De unde și până unde o față bărbierită este o carte de vizită? Adică dacă am barbă și o întrețin nu sunt prezentabil sau sunt exclus din societate ?
AndreiM Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Ciudat este că de când m-am hotărât să-mi las barbă, părerile „ bune ” și cele mai multe sunt de la femei și nu fete. Personal mi-am lăsat barbă pentru că mă irit foarte repede după bărbieritul cu lamă și mașină. Atât timp cât o îngrijesc, mie îmi place așa.
Legumix Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 am văzut pe un site următorul citat:De unde și până unde o față bărbierită este o carte de vizită? Adică dacă am barbă și o întrețin nu sunt prezentabil sau sunt exclus din societate ?inseamna ca d-aia nu-mi plac mie popii? de la barba?!?
SAMUR1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 (edited) nu mai este de mult...din contra , nevasta-mea ma toaca la cap sa-mi las barba...cica este un semn de barbatie si maturitate ( ca la comunitatea amish ) Edited April 27, 2010 by SAMUR1
SAMUR1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ciudat este că de când m-am hotărât să-mi las barbă, părerile „ bune ” și cele mai multe sunt de la femei și nu fete. Personal mi-am lăsat barbă pentru că mă irit foarte repede după bărbieritul cu lamă și mașină. Atât timp cât o îngrijesc, mie îmi place așa.corect, uneori sa-ti "aranjezi" barba poate fi mai greu decat un barbierit.
Izzy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Eu am renuntat complet la tuns si ras inca de anul trecut. Mi-am luat frumos o masina de tuns barba si am rezolvat problema. Nu stau la aranjat, contur sau mai stiu eu ce - doar scurtat saptaminal.Desi initial voiam s-o las sa creasca mult si bine, mi-a atrat atentia un vames neamt ca poza din pasaport n-are nici cea mai mica legatura cu mine (gras si ras vs slab si barbos) asa ca a trebuit sa schimb pasaportul si am ajuns la un compromis de barba scurta. In afara de asta cu pasaportul, nu pot sa spun ca am avut vreun repros referitor la asta (cel putin nu direct), ba chiar m-a surprins un pic afinitatea femeilor pentru barba, deci nu pleaca nicaieri.
Recommended Posts