Jump to content

Telefoane Mobile

AndreiM

Recommended Posts

ai aici o arhiva cu un fisier video ( doua de fapt,dar e acelasi video ) la o claritate si compresare foarte mare ce l-am facut acum cu ce am instalat in telefon . precizez ca i-am facut update la ultima versiune de soft si nu am totul instalat ( cel putin la jocuri sunt mult in urma :) )

http://www.2shared.com/file/10988803/d881b00f/capture-3.html

e filmat pe PC ( e cu tot cu imaginea telefonului ca sa fie mai real - daca vrei sa vezi pe telefon foloseste core player , astept sa i-mi arati ce ai si tu

Edited by LucianGL

Observ că îl ai și crack-uit cu HelloOx .. din păcate pentru firmware-ul meu încă nu e apărut. Ce am văzut interesant la tine vreau și eu .. Best Torch :d de când caut așa ceva..

eu am următoarele:

Total Recall - înregistrarea oricărei convorbiri

Advance SMS - Un organizator pentru sms-uri

Phone Guard - parolarea conținutului inclusiv a contactelor și mesajelor + alte facilități în cazul în care este pierdut sau furat

Blacklist - Program ce permite blocarea apelurilor și sms-urilor nedorite de la numere private sau numere introduse manual

Coreplayer - vizualizare filme

Garmin Mobile XT - navigație

YouTube - ..

și cam atât. Cândva am avut câțiva giga buni de aplicații dar... se aflau pe un hard extern și unul din căței a vrut să vadă dacă face poc de parchet 8-|

DA,esti sigur ?!!! ia sa i-mi dai imei-ul tau sa vezi ce pot sa fac pt tine :)

nu e nevoie sa precizezi ce fac aplicatiile,iti dai seama ca le stiu pe toate :d

uite si ceva precizari la ce ai spus tu :

-total recal nu inregistreaza in mp3 si deci calitatea sunetului e mai slaba,asa ca foloseste voxtrack si eventual in combinatie cu ultimate voice recorder ai un recorder perfect

-advance sms nu cred ca il folosesti mai mult de o data pe saptamana,deci doar in situatii extreme e util

-phone guard mie mi-a creat erori in telefon si dupa ce am discutat cu crackeru si mi-a confirmat temerile,am renuntat la el ca mare lucru nu face si haleste mult ram si c-am incetineste telefonul

-black list nu e bine optimizat precum este mcleaner ce isi face treaba de minune , fiind practic cel mai bun filtru pt telefon

-core player intradevar e player audio-video si online , le-am sugerat celor de la nokia sa inlocuiasca real playerul cu core playerul ca e mult mai eficient,dar...doar atat

-garmin e singurul care are harta detaliata a galatiului si a romaniei,plus cam tot globul.probabil ca nu ai road 2009

-youtube e in plus pt ca browserul telefonului ruleaza cu succes videoclipurile de la ei,sau core player,deci e chiar in plus

-best torch este pt a mentine o lumina stridenta pe displayul telefonului si al folosi ca lanterna,iar in cazul meu lumineaza bine,e gratis pe siteul oficial http://www.smartphoneware.com/torch-for-s60-3rd-edition-product.php

-in cazul tau stiu ca este ntorch care foloseste blitul aparatului ca lanterna , zic ca e mult mai convenabil ( binenteles ca nu ai sa ti lanterna deschisa toata noaptea ca risti sa-ti arzi ledurile ) ( incearca asta http://dav1.hi2.ro/file.php?id=1135 )

inca ceva,vad ca momentan suntem doar noi 2 singurii vorbareti de smartphoneuri ( si o dam bine de tot in off topic ) ,nu ar strica un topic in care sa se vorbeasca liber despre asa ceva,ceva gen " Symbian Master " :) , unde sa poata lumea lua contact cu noua tehnologie ce peste vreo 2-3 ani le va invada vietile si nu vor fi pregatiti sa se descurce ca atare

odata cu lansarea noi tehnologii 4D , cu bluetooth 3 , difuzoare invizibile implementate in display , cine stie ce tip de baterii ce vor tine poate si o luna si alte minuni , iti zic sigur ca vor fi multi " luati prin surprindere " de aceste noi sa le zicem telefoane . eu sunt pregatit,pot sa dorm 2 ani ca stiu ce va fi ;)

Edited by LucianGL

da, totall recall înregistrează AMR și wav, dar sincer până acum m-a mulțumit.

La Garmin am ROAD 2009 :P ..

Pe forum aici e foarte puțin probabil să găsim amatori.

Putem găsi cu siguranță AICI . Face parte tot din forumul www.galateni.net

Am mutat aici toate discuțiile despre Telefoane Mobile..

Păi mi-ar trebui așa :

O Aplicație care să-mi permită trimiterea sms-urilor de la contactul x în directorul x automat. Practic în Mesaje să am director pentru contactul x și când acesta trimite un mesaj să se ducă în directorul care vreau eu nu în Inbox.

O aplicație care să-mi permită închiderea și deschiderea telefonului automat, la ore setate de mine.. Cum are Blackberry.

Un mp3 cutter.. și cam atât deocamdată. Astea le-a căutat pe Symbian Talk și nu le-am găsit. Dacă mă poți ajuta rămân recunoscător.

Spune-mi te rog ce părere ai de Android? Mă bătea gândul să renunț la N86-le meu pentru un Htc Hero :-??

Am filmat acum cateva minute ce am pe telefon,e oarecum pus la punct acum telefonul meu.Filmul e urcat pe youtube si l-am facut in ideea de a oferi inspiratie celora care poseda un N95 8GB ( sau asemanatoare cu el ).Tot ce e pe el folosesc cel putin o data pe saptamana . Filmati si voi ce aveti sa facem comparatii .

Precizez ca viteza de deplasare a cursorului in film am mentinut-o cat mai mica pt a permite vizualizarea cat mai bine a ceea ce e instalat,totodata la n-gage chiar daca in dreptul jocurilor scrie ca sunt trial ; ele sunt full . In rest daca e nevoie de precizari astept intrebari . Let`s burn it on baby :)

primul link : http://www.metacafe.com/watch/4102252/my_phone/ --== enjoy it ;) ==--

in acest al doilea link arat ceva ce pt foarte multi e imposibil,si anume filmarea jocurilor 3D cu acceleratie , sunt curios daca ghiceste cineva cum am facut acest film :) , sau daca poate si altcineva sa filmeze KRally prin PC

link vizionare :

Edited by LucianGL

le-am văzut. Acum mă pregătesc să fac un update la 21.006 și apoi o să studiez mai în detaliu aplicațiile. Nu știu de ce dar de la o vreme telefonul face cam ce vrea el și pe lângă faptul că e o căruță de bani mai e și nou. Sper să rezolve update-ul ăsta problema

ca regula,fa asa:

salveaza tot ce ai de pe card/mass memory si din telefon ( contacte,mesaje,bookmarkuri prin nokia pc suite ) , apoi obligatoriu formatezi cardul , dupa ce ai formatat cardul faci updateul de soft,dupa ce faci updateul de soft prima aplicatie instalata este HelloOX 2.03 ce tiam dat-o in arhiva zip si pe care o instalezi in E/card/mass memory . apoi linistit vei baga restul . ai grija ca sunt unele aplicatii ce creaza erori

deci e o regula si anume :

HelloOX odata ce incepe a se instala inseamna ca telefonul e ca si hackerit , aceste probleme de care spui se vor rezolva odata cu formatarea cardului si instalarea noul soft pt telefon . urmeaza pasii din postul precedent si nu vei mai avea probleme cu HelloOX

inainte de update mai aveam doar poze si muzica... aa si Garminul atat! Sa dau format la mass memory si sa instalez apoi hellox ?

l.e : am salvat datele, am formatat memoria de masă și acum la instalare hellox2 aceeași problemă cu certificatul..

Pe multe siteuri am văzut că pt 21.006 încă nu s-a scos o versiune de crack

N86 apare pe lista opda ca fiind un telefon ce se poate desecuriza,daca ai formatat cardul,ai reinstalat sau updatat softul pe telefon trebuie sa mearga instalat helloox-ul , odata ce incepe instalarea inseamna ca e bine,daca zici ca nu se finalizeaza cum trebuie urmeaza intocmai ce am zis . apoi daca nici asa nu merge mai am o singura solutie,dar numai dupa ce reinstalezi sau updatezi softul telefonului prin nokia software updater

Softul l-am updatat. acum are firmware 21.006. memoria de masa este goala si tot nu merge instalat helloox

l.e : uite răspunsul de la un administrator al symbiantalk.net

Re: N86 problem

v20 no hackable yet you have to wait

• 1 month later...

Salutare. Imi puteti zice si mie cum si unde ati gasit total recall intreg? Am gasit doar variante trial version.. cel putin la total recall am incercat vreo 20 de coduri (de pe torrente. warez, etc) dar nu intra nici unul. Pe torrent nu prea am vazut aplicatii pt symbian s5 sau poate nu am stiut eu cum sa caut... Va rog frumos, un ajutor ceva. Ma intereseaza in mod special o aplicatie de filtrare a apelurilor, una gen total recall (de inregistrare fara beep) si niste jocuri pt touch.

P.S. care e faza cu certifcat expirat? apare cand vreau sa instalez anumite aplicatii.

Edited by cappella

cu un total recall full din pacate eu nu te pot ajuta.. Poate Lucian. Cu certificat expirat e alta poveste. Va trebui sa faci rost de un certificat de aici: http://cer.opda.cn/en/ . Dupa ce ai facut rost de certificat, tot pe siteul respectiv ai un programel care poate fi descarcat dupa ce ti-ai facut contul, direct din cont. Cu acel programel vei putea semna aplicatiile.

cu un total recall full din pacate eu nu te pot ajuta.. Poate Lucian. Cu certificat expirat e alta poveste. Va trebui sa faci rost de un certificat de aici: http://cer.opda.cn/en/ . Dupa ce ai facut rost de certificat, tot pe siteul respectiv ai un programel care poate fi descarcat dupa ce ti-ai facut contul, direct din cont. Cu acel programel vei putea semna aplicatiile.

Merci frumos pt link, cred ca voi gasi pe acolo tot ce-mi trebuie, dupa cum am vazut.