Jump to content

Marius Stan visează la titlul sezonului 2010-2011


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Marius Stan visează la titlul sezonului viitor

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat sâmbătă, la plecarea în Antalya, că, dintre toate echipele cu şanse la titlu, consideră că FC Vaslui s-a întărit cel mai mult în această pauză competiţională. "Noi ne-am încheiat campania de achiziţii. Nu a fost una spectaculoasă, dar suntem mulţumiţi. Dintre toate echipele este evident că Vaslui s-a întărit cel mai mult în această iarnă. Cred că este una dintre candidatele foarte serioase la câştigarea titlului", a spus Marius Stan. Oficialul gălăţean a afirmat că, în sezonul următor, şi echipa sa se poate bate la titlu. "Noi cred că ne vom bate la anu pentru titlu. Mă bazez pe tinereţea lotului şi pe omogenitatea lotului. Dorinel Munteanu are un rol mare în această echipă, pentru că îi încurajează pe cei tineri şi nu putem să avem decât de câştigat din acest lucru", a adăugat Marius Stan.

http://www.mediafax.ro/sport/marius-stan-este-clar-ca-fc-vaslui-s-a-intarit-cel-mai-mult-in-aceasta-iarna-5460291

Link to comment
Share on other sites

...Marius Stan visează la titlul sezonului viitor ...24.gif

...

Oficialul gălăţean a afirmat că, în sezonul următor, şi echipa sa se poate bate la titlu. "Noi cred că ne vom bate la anu pentru titlu.

...

Pokemoaneee... Baiiii!!! ne leshi? Ai mancat gaini zapacite?

Ce frumos viseaza el... 35.gif Somn usor!

O conditie NECESARA dar nu si suficienta ca "visul" sa ti se implineasca... ar fi sa pleci tu...

Pe urma - sa vina altul.. mai bun, sa fie bani, si sa avem un antrenor cu personalitate si ambitie!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Oţelul anunţă că luptă pentru titlu: "Ar fi culmea să ne propunem altceva!"

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, duminică, la reunirea echipei, că obiectivul gălăţenilor este câştigarea titlului, subliniind că formaţia antrenată de Dorinel Munteanu mai are de jucat 16 finale. "Obiectivul nostru este câştigarea campionatului. Suntem totuşi pe primul loc, la cinci puncte de următoarea clasată şi ar fi chiar culmea să ne propunem altceva. Va fi însă foarte greu!", a declarat Marius Stan, conform Mediafax.

Antrenorul Dorinel Munteanu consideră că el şi jucătorii săi sunt obligaţi să se concentreze la fiecare meci în parte: "Obiectivul este stabilit de conducerea clubului. Eu împreună cu jucătorii suntem obligaţi să ne concentrăm la fiecare joc în parte. Dacă am acumulat 39 de puncte până acum, îmi doresc ca returul să fie mai bun. Nu vreau să vorbesc despre adversare, mă interesează numai ce facem noi. Băieţii au avut o vacanţă binemeritată, dar acum ne vom concentra, pentru că urmează o perioadă extrem de importantă", a spus tehnicianul gălăţenilor.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/otelul-anunta-ca-lupta-pentru-titlu-ar-fi-culmea-sa-ne-propunem-altceva-223115.html

Link to comment
Share on other sites

Ei bine, iata ca omul se apropie usor-usor de vis, asa e toto, Mikka? :))

Sincer, ma bucur sa ma fi inselat! 3.gif

Insa trebuie sa recunoastem ca fatza de turul de anul trecut e o MARE diferenta. Diferenta din jocul echipei (bine ca n-au mai plecat jucatori) si, in plus, nivelul celorlalte echipe a scazut mult.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.