Jump to content

Nokia reduce preturile telefoanelor cu aproximativ 10%


AndreiM
 Share

Recommended Posts

Cel mai mare producator de telefoane mobile, Nokia, va reduce preturile la toate telefoanele din portofoliul sau, aruncand in lupta cu telefoanele de clasa medie ale rivalilor Samsung si Sony Ericsson cele mai ieftine smartphone-uri ale sale, scrie PhoneReview.

Nokia a anuntat ca aceste schimbari sunt normale, dat fiind faptul ca au loc reduceri de acest fel de cateva ori pe an. Surse apropiate au declarat ca Nokia a redus preturile in medie cu 10%.

De exemplu, dupa reducerea de pret, cel mai ieftin smartphone de la Nokia, modelul 5230, va fi vandut pentru 120 de euro in Finlanda, fata de 170 de euro, cat era anterior.

Cererea pentru telefoane ieftine a ajutat segmentul sa creasca in pofida recesiunii, sfidand tendintele pesimiste din industrie. Vanzarile au crescut cu 30% in trimestrul al patrulea, potrivit Stategy Analytics.

Reducerea de preturi de la Nokia vine dupa ce industria a revenit pe crestere dupa un an 2009 foarte dificil marcat de cererea scazuta a consumatorilor. Nokia a anuntat ca piata telefoniei mobile ar putea creste cu 10% in acest an.

http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/79482/Nokia-reduce-preturile-telefoanelor-cu-aproximativ-10.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.