Jump to content

PC Galaţi îl susţine pe Daniel Constantin la şefia partidului

Recommended Posts

Posted

PC Galaţi îl susţine pe Daniel Constantin la şefia partidului

Conservatorii gălăţeni au decis să susţină candidatura lui Daniel Constantin pentru funcţia de preşedinte al partidului la congresul care va avea loc pe 28 februarie. Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei PC Galaţi, Eugen Durbacă, în urma vizitei de miercuri a lui Daniel Constantin la Galaţi. "Noi la Galaţi îl vom susţine pe domnul Daniel Constantin la funcţia de preşedinte al partidului. Este un om tânăr, nu are notorietate, dar este capabil şi doreşte să facă ceva şi cred că notorietatea şi-o va forma într-o perioadă cât mai scurtă astfel încât să contribuie şi domnia sa la creşterea procentului PC la viitoarele alegeri locale, generale, europarlamentare pentru că am dori din tot sufletul - şi vorbesc în numele meu şi al organizaţiei de la Galaţi - să candidăm pe viitor pe liste complet separate", a declarat Eugen Durbacă.

Pe de altă parte, Eugen Durbacă, a spus că se mai gândeşte dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de vicepreşedinte al PC. "Am şanse să obţin această funcţie dar trebuie să văd dacă pot să fac faţă pentru că eu sunt în Galaţi, iar această funcţie necesită să fiu prezent la Bucureşti. Nu m-am gândit încă dacă voi candida sau nu", a mai afirmat Durbacă.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Politic&articol=7

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.