Jump to content

Vrea să fie călcat de maşină!


dcp100168

Recommended Posts

Vrea să fie călcat de maşină!

Nervos peste măsură după o ceartă cu soţia, un bărbat din Galaţi şi-a smuls hainele şi s-a postat în mijlocul unei străzi intens circulate, aşteptând parcă să fie călcat de o maşină. Dezamăgit că toţi şoferii încetinesc şi îl ocolesc, omul s-a întins apoi pe carosabil, de parcă ar fi fost în patul de acasă. Când lucrurile păreau să se liniştească, bărbatul s-a repezit la soţia sa şi i-a smuls copilul din braţe, însă acesta a fost redat mamei, la intervenţia celorlalţi trecători. Doar pentru moment însă, pentru că scena se repetă, iar băieţelul ajunge şi el în mijlocul străzii. Bărbatul mai ia o dată copilul din braţele mamei, însă se alege şi cu un pumn în figură de la un tânăr. În cele din urmă, copilul rămâne la femeie, iar tatăl o ia la fugă.

http://www.protv.ro/filme/inconstienta- ... 7294#47294

Link to comment
Share on other sites

Familia băieţelului de un an, din Galaţi, pe care tatăl său l-a smuls, la beţie, din braţele mamei şi a încercat să-l arunce în faţa maşinilor a fost anchetată, astăzi, de un asistent social şi de un psiholog. Amândoi au înmărmurit când au văzut că, în două camere amărâte, se înghesuie nouă suflete, dintre care cinci copii. Concluzia psihologilor şi a asistentului social e că toată familia Biru are nevoie de expertize psihiatrice. Asistentul social a descoperit că, în acte, concubinul femeii nu este tatăl copilului, iar bărbatul locuieşte doar ocazional cu partenera sa. Cei de la Protecţia Copilului vor monitoriza îndeaproape relaţia celor doi, pentru a vedea dacă pot forma o adevărată familie în care să crească nişte copii. Dacă ajung la concluzia că există riscul să se repete incidentul de duminică, băieţelul va ajunge la un asistent maternal. Concubinul femeii, Ion Sefer, e binecunoscut celor de la Direcţie: toată viaţa şi-a petrecut-o în centrele de plasament şi, la vârsta majoratului, a încercat să-şi creeze un drum în viaţă. Bărbatul nu a fost astăzi de găsit. Ancheta începută astăzi ar putea dura şi trei sau patru luni de zile.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.