dcp100168 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Un copil de 13 ani a murit în braţele profesoarei saleLiviu Andrei Ceapă venise la şcoală pentru câteva ore de pregătire la astronomie şi a leşinat la scurt timp de la începerea cursurilor. Azi după-amiază, un băiat de 13 ani din Galaţi, Liviu Andrei Ceapă, a murit chiar în braţele profesoarei care-l pregătea pentru olimpiada la astronomie. Totul s-a petrecut la şcoala cu clasele I-VII „Alexandru Ioan Cuza". „Stăteam de vorbă cu el despre nişte probleme pe care trebuia să le rezolve şi, deodată, mi-a leşinat în braţe. Am crezut iniţial că este vorba de o criză de epilepsie, l-am întors şi, când am văzut că este vorba de cu totul altceva am încercat să-l resuscitez, dar nu am mai avut ce face", a declarat Lucia Popa, profesoara puştiului.Liviu suferea din naştere de sindrom MARFAN, boală ce dă complicaţii cardiace, musculare şi osoase. Atât mama cât şi sora sa, elevă în clasa a III a la aceiaşi şcoală, suferă de boala care l-a răpus pe Liviu. Pasionat de fizică şi astronomie, Liviu Andrei Ceapă , de 13 ani, a dorit să se întâlnească cu profesoara de astronomie, pentru consultaţii în vederea olimpiadei. Aseară, el a întrebat-o pe profesoara de la clasă dacă este în şcoală, ştiut fiind că, în Galaţi, astăzi, elevii nu învaţă. Profesoara i-a răspuns afirmativ, iar Liviu a venit azi dimineaţă la şcoală. În timp ce îi spunea profesoarei care sunt nelămuririle pe care le are, i s-a făcut rău.Doamna profesoară a alertat imediat direcţiunea şcolii, care a chemat salvarea. Între timp, cadrul didactic a încercat să îi acorde primul ajutor. Fără să aibă şanse de reuşită, nici dânsa, nici salvarea care a venit imediat. Specialiştii nu au putut decât să constate decesul copilului, în urma unui stop cardiorespirator.Din câte spune doamna profesoară Lucica Corina Popa, Liviu era un copil deosebit, căruia îi plăceau fizica şi astronomia, în special astronomia, solicitând permanent informaţii suplimentare."În urma nefericitului eveniment, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi a declanşat o anchetă care urmează să stabilească împrejurările morţii copilului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi, prof. Nicoleta Crânganu.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Un_copil_de_13_ani_a_murit_in_bratele_profesoarei_sale_0_205179857.html
colega Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Este foarte dureros pentru Scoala Cuza-Voda nr.5!In urma cu cateva luni(prin Septembrie),a murit un profesor,iar acum,de la cateva luni,Dumnezeu a luat si un copil la el!Am fost in scoala cu el!Il cunosteam de ceva timp!A fost un copil foarte bun,cu o privire de inger,desi suferea de o boala din nastere!Eu,impreuna cu colegii mei,profesori,dirigintele,directorul,si tot personalul scolii ii uram consolante familiei lui!Cand a murit profesoara a chemat salvarea,a venit imediat,dar nu s-a mai putut face nimic!Salvarea a plecat si a venit masina de Criminalistica si l-a dus pe baiat a morga!Dupa cateva minute salvarea a venit inapoi ca sa o ia pe mama baiatului(Dumnezeu sa-l iere),care a facut un soc enorm!Va dati si voi singuri seama cum e sa afli ca propriul tau fiu,de numai 13 ani a murit!Este foarte dureros!Acum scoala Cuza-Voda nr.5 este in doliu impreuna cu profesori,diriginte,directoare,administratoare,elevi si tot personalul scolii!Suntem in doliu!Nu il v-om putea uita nici odata!A fost un copil extraordinar!Dumnezeu sa il ierte pe Ceapa Liviu-Andrei!Condolante familiei acestuia!Dumnezeu sa il ierte!Nu merita sa moara asa de tanar!
mambo Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dumnezeu sa-l ierte... si un sfat pt colega: mai lasa hi5-ul si alte site-uri asemanatoare (internetul, in general) ca te distrug de tot. invata sa scrii!!
dcp100168 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Liviu Andrei va fi înmormântat astăziAstăzi, colegii lui Liviu Andrei de la Şcoala 5 îl vor conduce pe ultimul drum pe băiatul care a sfârşit, marţi, în laboratorul de fizică al instituţiei de învăţământ, învins de boala sa. „Elevii clasei a VII-a B, colegii lui Andrei, diriginta, dar şi alte cadre didactice vor să îl vadă pentru ultima dată şi vor merge la înmormântarea din cursul după-amiezii”, ne-a declarat, ieri, doamna directoare a Şcolii 5, Ana Negulescu. Tânărul de 13 ani suferea de o boală genetică şi numai întâmplător s-a aflat, marţi, la şcoală, într-o zi în care instituţiile de învăţământ gălăţene au fost închise din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.http://www.viata-libera.ro/articol-Liviu_Andrei_va_fi_inmormantat_astazi_2.html
Recommended Posts