Jump to content

Broşurile cu subiecte pentru BAC, interzise

Recommended Posts

Posted

Broşurile cu subiecte pentru BAC, interzise

Ministerul Educaţiei interzice editarea şi comercializarea unor broşuri care să cuprindă subiectele de la examenul de bacalaureat din 2008, întrucât o astfel de practică contravine politicilor educaţionale promovate de MECT, a declarat, luni, consilierul ministerial Mihaela Suciu. Mai mult, MECT a transmis tuturor inspectoratelor şcolare judeţene o notă prin care recomandă informarea conducerii unităţilor de învăţământ în legătură cu decizia de a nu permite difuzarea în şcoli sau utilizarea în cadrul orelor a unor asemenea materiale auxiliare neavizate de către minister. "Subiectele de la bacalaureat sunt în dezbatere publică şi pot suferi modificări. În 12 aprilie vor fi postate, pe site-ul http://www.subiecte2008.edu.ro, subiectele definitive, iar inspectoratele vor primi DVD-uri cu aceste subiecte şi cu rezolvări, pentru a fi distribuite fiecărui liceu şi puse la dispoziţia elevilor", a mai spus Suciu.

Posted

A 12 aprilie? Ce bine... ma bucur ca mai am 2 luni de facut 1200 de subiecte ( 300 pt fiecare materie ). Ma bucur ca Ministerul nu permite greseli in sistem. Atunci domnule Minister de ce trebuie variante corectate? Nu sunteti in stare sa faceti in mai mult de jumatate de an niste subiecte corecte si potrivite pentru nivelul elevilor? A, nu? Normal ca nu. Avem alte probleme. Cum sa mai schimbam noi bacul ca pana la urma sa nu mai ia nimeni. Ce termeni inteligenti sa mai punem si ce subiecte alese ca sa incurcam lumea? Cum adica domnule Ministru sa fie posibil sa-mi cada Dacia Literara si Titu Maiorescu la Bac si eu sa ma chinuiesc patru ani de zile cu Slavici Calinescu si Camil Petrescu? Adica eu sa scriu 3 pagini despre un amarat de studiu de caz si sa pretind ca stiu romana dak stiu in ce an s-a infiintat Junimea?

A si apropo. La anu va sugerez sa nu mai faceti 300 de subiecte pe itemi. Va sugerez sa faceti pe cuvinte si noi sa facem un PUZZLE . N-ar fi dragut?

Iesi afara, Domnule Ministru! - Mircea Badea e cu Blaga, io-s cu domnu ministru -

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.