Relu Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O doamna in varsta a murit in ianuarie, dar BCR a continuat sa o taxeze pentru lunile februarie si martie cu taxele de administrare pentru cardul sau de credit, la care a adaugat taxe de intarziere si alte comisioane lunare. Balanta contului aajuns astfel de la 0 la aproape 60 dolari.Nepotul raposatei suna la banca sa rezolve problema:Nepotul: V-am sunat sa va spun ca bunica mea a murit in ianuarie.BCR: Contul nu a fost inchis, iar taxele de intarziere sicomisioane se aplica in continuare.Nepotul: Poate ar trebui sa trimeti contul catre recuperare.BCR : Deja am facut acest lucru, de vreme ce au trecut doua luni.Nepotul : Ce vor face cei de acolo cand vor afla ca este moarta?BCR: Vor raporta contul diviziei fraude sau catre biroul decredit, sau poate ambele lucri.Nepotul: Credeti ca Dumnezeu se va supara pe bunica?BCR : Pardon?!!! Nepotul: Ati inteles ce v-am spus eu, partea cu faptul ca a murit? BCR : Domnule, trebuie sa vorbiti cu supervizorul meu. Supervizorul preia discutia cu clientul Nepotul : V-am sunat sa va spun ca a murit in ianuarie. BCR : Contul nu a fost inchis si taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare. Neputul: Vrei sa spuneti ca veti recupera banii din proprietatile ei? BCR: Sunteti avocatul ei? Nepotul : Nu, nepotul. Ii da datele de contact ale avocatului BCR: Puteti sa ne trimiteti un fax cu certificatul ei de nastere? Nepotul : Da. Dupa ce ii trimite faxul: BCR : Sistemul nostru nu este setat pentru aceasta situatie, moartea. Nu stiu cu ce pot sa va ajut mai mult. Nepotul : Daca reusiti sa rezolvati situatia ar fi perfect. Daca nu, puteti continua sa o taxati. Nu cred ca o mai deranjeaza. BCR : Taxele de intarziere si comisioane vor continua sa se aplice. Nepotul: Vreti noua ei adresa la care sa trimiteti facturile? BCR Ne-ar ajuta. Nepotul : Cimitirul Sf. Vineri, Alea 29, lotul nr. 69. BCR: codul postal va rog!
Relu Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 http://www.weirdasianews.com/2008/08/07/man-almost-loses-penis-humping-steel-bench/
AdiTZA Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 (edited) Ieri, orele 18:00...suna interfonul...raspund: - Da! - De la RDS, ma lasati va rog sa intru? - Da, hai. Deschid...se aud zgomote in scara blocului (scari de aluminiu, scaunele, truse, scule, etc). Dupa 20min. suna interfonul... - Da! - De la RDS, ma lasati va rog sa intru? - Da' nu te-am mai lasat odata? - Am uitat ceva! - Lecitina? - Haideti domnu', ma lasati sau nu? - Intra mah...... La alimentara, eu la coada, in fata mea...una. Ajunge la rand, si...cu o privire senina, cu un deget indreptat spre cutia cu "RAHAT" de pe tejghea: - Aveti RAHAT din asta??? - Da...avem... - Dati-mi juma' de chil... Acum doua zile, la o mezelarie. Una cu degetu' pe geam si cu ochii printre mezeluri: - Aveti salam din acela (cu degetul indreptat spre produs) de 11,45LEI/Kg? - Da, cat va pun? - Dati-mi din acela la 10,25LEI/Kg mai bine... - Da, de cat sa fie? - Da' sunca asa (cu degetul indreptat spre produs), de Praga parca e, nu? Ca nu se vede... - Doriti? - Cat e Kg? - 12,50 LEI - Atunci dati-mi costita din aceia (iar cu degetul spre produs), feliata...vreo 2-300gr. Vanzatoarea, transpirata, facea jonglerii innebunita cu mezelurile...termina, madam' plateste, se cauta de marunti juma' de ora, ramane datoare, pleaca, vanzatoarea ma intreaba pe mine: - Ce doriti? - Hmmmm... (acum ma gandeam daca sa-i fac la fel sau nu) In REAL la casa...pun produsele pe banda - Buna ziua! - Buna ziua... - Platiti cu bonuri? - Nu... - Cash? - Nu... - Aaa..cu cardul... - Nu, cu cecuri in alb...e concurs de ghicitori? Daca raspund corect primesc vreo oferta? Marti ma trezesc fara internet de dimineata. Sun la RDS Relatii cu clientii: - Buna ziua... Clasica prezentare a operatorului... - Cu ce va pot ajuta? - Nu mai am internet de azi dimineata! - Spuneti-mi, va rog, ce eroare aveti pe ecran? - Am router wireless, nu am nicio eroare...LED-ul de la WAN nu este aprins... - Spuneti-mi va rog daca cablul (asa a zis) este introdus in router... - Omule, te-am sunat sa-ti spun ca nu mai am internet din cauza voastra...nu sunt somnambul sa scot cablurile din router noaptea. Si in afara de asta, am anulat prin verificare toate problemele care ar putea tine de mine... - Nu sunteti in masura sa va dati seama daca e de la noi sau de la dvs. decat daca facem noi un test acum! - Bine man, ia sa te aud! Si incepe omul sa ma intrebe de Windows, de laptop, de placa de retea, ma pune sa frec setarile din stanga in dreapta, sa bifez si sa debifez, dupa care ma intreaba daca am bagat cablul in laptop... - Da man, dupa ce am vazut ca LED-ul de la router ala de care ti-am zis, WAN, nu se mai aprinde, am bagat cablul in laptop!!! E pe direct! - Spuneti-mi daca se aprinde vreun LED la laptop... - Nu am LED-uri la laptop, nu la asta, daca vrei, il mai bag odata pe celalalt, cu LED-uri, doar ti-am zis ca am testat inainte de a suna! Nu primesc semnal de la voi! Asta e clar! Ma mai tine cateva minute cu setari si resetari, eu disperat il rog sa trimita pe cineva sa verifice nenorocitul de cablu pentru ca, din moment ce mie nu-mi falfaiau LED-urile, era clar!!! La ei e problema! - Sesizarea dvs. a fost inregistrata cu nr. (si aici imi mitraliaza un nr. mai lung decat IBAN-ul de la banca de nici n-am avut timp sa ma uit dupa pix), vom trimite pe cineva sa verifice ce s-a intamplat. Cu altceva, va mai pot fi de folos? - Ce viteza ar trebui sa am la internet? - Nu depinde de noi...cat aveti? - Niste amarati de 5Mbps cand e soare afara, cand e mai intunecat asa si nu ploua... - O sa facem si un test de banda pentru ca ar fi trebuit sa aveti maxim 50Mbps la abonamentul dvs. - Ok, va multumesc, astept... Nu trec 20min, apare omu' de la RDS (nu ala din povestea de ieri sau...?), se apuca de cauta cablul de la un capat la altul, se minuneaza de mufele mele, baga tester-ul...concluzie: - E din doza de jos! - Pai m-am chinuit sa-i explic asta operatorului 15min si 45s la telefon si nu a vrut sa inteleaga! - Ma intorc in doua minute! Vine cu concluzia in brate - Era un fir impuscat! - S-o fi saturat de criza asta, zic eu...sau, a fost vreo reglare de conturi intre ele (fire)... siiii, ce viteza ar trebui sa am la net? Nu-i facem un test de banda? Asa am vorbit cu operatorul... - Pai, faceti si dumneavoastra 100/8 si vedeti cat va da rezultatul (in timp ce pleca si eu il urmaream pe holul blocului) - Pai si cum ramane cu viteza mea de doar 5Mbps??? Daca impart 100/8, o sa am viteza mai mare? Bueeeeeey, unde fugi asaaaaa......?? Si dus a fost tipu' de la cablu.... Edited May 20, 2010 by AdiTZA
AndreiM Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 In REAL la casa...pun produsele pe banda - Buna ziua! - Buna ziua... - Platiti cu bonuri? - Nu... - Cash? - Nu... - Aaa..cu cardul... - Nu, cu cecuri in alb...e concurs de ghicitori? Daca raspund corect primesc vreo oferta? Trebuia sa o intrebi: Tu ce ai vrea sa auzi ?
toto Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Weekendul trecut... pitzi s-a dus la munte! Poze facute la "Babele"... daca n-ati facut zoom-ul corect... aveti detaliul:
AndreiM Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bucuresteni prosti! de aia din capitala nu cum suntem noi in provincie!
Recommended Posts