Relu Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 N-am mai facut de mult un chestionar Prefer cutitul, n-am reusit niciodata sa ma obisnuiesc cu ascutitoarea Incetul cu incetul, am invatat sa le dau forma de parca ar fi scoase din ascutitoare.
dcp100168 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 N-am mai ascutit un creion de prea multa vreme ca sa-mi amintesc ce-am folosit
Relu Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Se mai gaseste asa ceva? Ca de aproape 20 de ani folosesc numai bic-uri pentru ras
gabighinea Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Se mai gaseste asa ceva? Ca de aproape 20 de ani folosesc numai bic-uri pentru ras Da, inca se gasesc lame, atat doar ca trebuie sa cumperi o cutie (5-buc), eu le achizitionez doar pentru ascutit creioane, n-am reusit sa ma`nvat cu modernul cutter
AndreiM Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 lame se gasesc.. inca. Ascutitoarea atunci cand folosesc creion clasic... practic de aia este ascutitoare de creioane. Despre creioanele cioplite.. daca foloseam asa ceva in Liceu iesea cu scantei.. Pentru desen tehnic folosesc numai 0.5 HB nr.2 . Cred ca e mai bine sa folositi creioane mecanice daca nu aveti tangente cu desenul.
Sergabi31 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Hmmm...!) Drujba....flex,...baltag....Orice unealta imi pica in mana.Si harlet daca este bine ascutit,...il folosesc...dar nu direct: trec creionul pe taisul harletului...
Recommended Posts