Jump to content

Concurs foto săptămânal cu premii simbolice


floriano

Recommended Posts

Pentru că am fost tras de mânecuță de domnul admin și pentru ca partea asta de forum e cam amorțită, vă propun să începem o serie de topicuri sâptămânale, cu o temă dată, în care toți membrii care posedă un aparat de fotografiat să poatâ posta un număr de fotografii executate în săptămâna respectivă pentru tema aleasă iar la final, printr-o votare simplă, tot utilizatorii să aleagă câștigătoarea care va fi premiată cu o bere/suc la întâlnirile forumului.

Până la primul topic a cărui temă rămâne de stabilit, aș vrea să aflu părerea celor care ar participa la o astfel de inițiativă despre ea.

Link to comment
Share on other sites

Pentru că am fost tras de mânecuță de domnul admin

.. Sper ca nu ai luat-o personal sau sa te superi cum mai stiu eu pe cineva.. Ideea e sa facem treaba.

Mi se pare tare ideea, si prima bere o ai de la mine. Felicitari.

Deci care e tema ?

Link to comment
Share on other sites

Propuneri: 1.Atractii turistice din Galati(imagini pentru promovare turistica!)

2.Imagini de la evenimentele saptamanii din Galati

3.Instantanee din port si de pe Dunare.

4.Instantanee din traficul rutier si feroviar

5.Cel mai frumos loc din Galati.

P.S. Unde se gasesc instructiuni pentru inserare imagini - pas cu pas? :-??

Link to comment
Share on other sites

Pentru Relu: un concurs pe anotimpuri ar dura prea mult şi n-ar mai apela la doza aia de creativitate care sper eu să iasă la iveală prin acest mic concurs.

Pentru corbu: mă bucură propunerile tale, o să alegem dintre ele în funcţie de părerile exprimate în topicul ăsta de către membri.

De asemenea, îi rog pe toţi cei care vor să participe la acest mini-concurs să îşi exprime intenţia aici ca să vedem cam la ce participare să ne aşteptăm şi ca să putem alege dintre temele propuse una care să se potrivească cât mai mult cu toţi participanţii. De exemplu, dacă vor să participe şi membri care nu locuiesc în Galaţi în momentul ăsta, e mai greu să pui o temă gen Atracţii turistice din Galaţi. Eu aveam în minte când am deschis acest topic să ne orientăm către teme generaliste care să îi facă pe participanţi să gândească, să vadă lucrurile puţin altfel şi nu doar să meargă la o catedrală, biserică sau mai ştiu eu ce atracţie turistică şi să apese pe buton. O temă gen "Muncă", care poate să vă surprindă pe voi la locul de muncă, sau pe altcineva la muncă sau pur şi simplu desfăşurarea unui hobby, cred că v-ar face să căutaţi soluţii cât de cât creative.

Având în vedere că topicul este proaspăt deschis, mai aşteptăm păreri şi sugestii ca să le putem îngloba şi să putem da o forma acestui mini-concurs :)

Link to comment
Share on other sites

De laudat si ideea si propunerile lui corbu! Mie-mi plac mult prima si ultima propunere, pentru inceput. Rugamintea mea e sa se aleaga temele astfel incat, macar din cand in cand, sa poata participa si cei care sunt cantonati prin orase straine, asa cum sunt eu in mizeria de targ al iesilor.

Link to comment
Share on other sites

Eu mă așteptam să văd mai mulți membri interesați dar se pare că sesiunea sau alte activități nu prea mai lasă loc și de puțină distracție. În primul rând ar trebui sa stabilim ce membri participă, astfel încât să vedem dacă se merită să continuăm ideea asta și să decidem tema finală pentru prima încercare de concurs. Și totuși, cei activi aici pe la fotografie (chiar și cei cu funții de moderare :P) ar trebui să arate mai mult interes pentru așa ceva!

Link to comment
Share on other sites

Bun, văd că interesați au rămas și cei care au scris în topicul ăsta fără alte noutăți. Am mai auzit de altfel că ar mai fi doritori care au impresia că ăsta e concursul concursurilor și de aia nu vor să participe. Să ne înțelegem, concursul ăsta este pentru oricine având în vedere miza și numărul exagerat de mare de participanți. Deci oricine poate participa că e o chestie așa mai home-made :)

O să îi dăm drumul cel mai probabil începând de Luni, după ce mă consult cu domnul Admin mâine la munci. Dacă se mai anunță participanți aici nu pot decât să mă bucur!

Link to comment
Share on other sites

De asemenea, îi rog pe toţi cei care vor să participe la acest mini-concurs să îşi exprime intenţia aici ca să vedem cam la ce participare să ne aşteptăm şi ca să putem alege dintre temele propuse una care să se potrivească cât mai mult cu toţi participanţii.

Eu particip, in masura in care ma pot incadra in tema saptaminii (daca este una pentru care am timp sa o gasesc/captez/sa fiu multumit de ce imi iese).

Daca mai e posibil sa vin cu propuneri:

1. peisaj urban

2. liniste

3. singuratate

4. urban jungle

5. Noaptea in oras (city lights)

6. Timp liber

7. O, ce oras frumos :)

8. Fabrici si uzine

9. La mine in cartier (ultimele 3 teme va dati seama de unde sint inspirate :) )

A, si as mai avea o propunere: sa stabilim temele dinainte pentru 2-3 saptamini pentru a avea timp (de ex, tema x pentru saptamina 1, tema y pentru sapamina 2 etc iar fotografiile sa fie facute in intervalul dintre anuntarea temei si data la care se da verdictul)

Edited by katman
Link to comment
Share on other sites

În măsura în care acest topic nu va deveni o comisie ce va îngropa bunătate de idee :d, subiectele alese de Cătălin să rămână...

Din partea mea, concursul să aibe loc lunar. Începem cu martie, juriul (care-o fi ăla? :unsure: ), urmând să decidă în aprilie. Și tot așa...

Link to comment
Share on other sites

Nu o să se îngroape nici o idee, că de aia am venit cu ea. O să fac un mic regulament pentru acest concurs și o să anunț și de când se începe și până când durează. Termenul de concurs este oricum simbolic, este mai mult o scuză de ieșit si folosit aparatul foto, ca să nu prindă mucegai :P Hai că vine și vremea bună și nu o să aveți multe scuze.

În curând o să vină deci "regulamentul" împreună cu celelalte informații necesare să îi dăm drumul!

Link to comment
Share on other sites

Deoarece timpul nu imi permite sa intru zilnic aici pe forum, sper sa fiu iertata de intarziere. Foarte buna ideea cu acest concurs, iar temele sunt toate foarte bune in functie de sezon, eveniment, etc. O sa intru si eu in concurs si sper sa fim cat mai multi participanti. Competitia de fel atrage oamenii.:) Mult succes!

Link to comment
Share on other sites

Am mutat postul lui Sergiu în topicul dedicat. Rog următorii participanți să citească editarea mea de acolo pentru că deși nu am pus cine știe de reguli se pare că nu au fost citite chiar deloc. Mulțumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze Floriano si membrilor acestui forum. Am citit( in graba ce-i drept) dar credeti-ma...activand pe multe forumuri acolo regulile sunt cam aceleasi si din obisnuinta/reflex am actionat in consecinta: se creeaza topicuri dedicate, unde fiecare isi expune fotografia, public!

Daca am incurcat, imi cer scuze! Daca e nevoie pot sa ies din concurs...stiu ca am gresit!

Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

văd că nu mai propune nimeni nici o temă ... dacă nu sunt alte propuneri, să fie ceva legat de Paște, de primăvară...

a, și încă ceva: data trecută am votat autorii pozelor, ...dar ce poză ne-a plăcut, de am votat?

aș propune să votăm pozele, nu autorii... adică fiecare poză cu votul ei...

Link to comment
Share on other sites

...dar ce poză ne-a plăcut, de am votat?

Mie mi-a placut ultima din pozele postate de Andrei si am si votat-o :d

Eu as propune ca o poza sa fie votata doar o singura data de o persoana (si numai o data), fără a avea posibilitatea de a vota poza respectivă de mai multe ori în decursul săptămânii.

Pai dat fiind ca s-a votat ca membri, crted ca fiecare a putut vota o singura data.

Edited by katman
Link to comment
Share on other sites

Este foarte bine că se adună păreri și impresii aici că atunci când le-am cerut prima dată nu a fost o participare așa numeroasă. Tocmai din cauza asta și a participării nu prea numeroase am evitat să pornim o nouă temă imediat. Se vor aduna și părerile exprimate aici și cât de curând o punem de-o nouă ediție iar dacă prezența nu va fi cel puțin mai ridicată decât la prima ediție, probabil că va fi și ultima. Pe curând!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.