Jump to content

Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş 1-0

Recommended Posts

Posted

Ionuţ Badea: "Vreau să începem returul cu o victorie la Galaţi"

Tehnicianul Ionuţ Badea este mulţumit de modul cum elevii săi s-au comportat în perioada de pregătire şi este încrezător în forţele echipei în ceea ce priveşte îndeplinirea obiectivului de evitare a retrogradării. „Jucătorii au răspuns bine acestei perioade de pregătire, au fost foarte receptivi şi au acumulat foarte multe cunoştinţe. Normal că mai am multe probleme de pus la punct, dar am atins anumite obiective fizice şi tactice. Ne-am organizat bine în toată această perioadă de pregătire. Au fost cinci meciuri amicale în această perioadă de pregătire, am analizat momentele mai puţin reuşi am reuşit să le corectăm”, a spus tehnicianul pentru site-ul oficial. "Ne aşteaptă un retur foarte important şi trebuie să tratăm fiecare meci în parte cu importanţa lui. Meciul cu Oţelul sper să ne aducă un nou început pozitiv. Returul este la fel de disputat în toată complexitatea lui pentru că valorile sînt comprimate şi la vîrf, şi la zona retrogradării. Pentru noi nu are foarte mare importanţă ce fac celelalte echipe în ideea în care vrem să ne impunem jocul nostru astfel încît să nu depindem de rezultatele nici unei alte echipe", a spus Badea.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ionut-badea-vreau-sa-incepem-returul-cu-o-victorie-la-galati-176514.html

Posted

Meciul Oţelul - Internaţional Curtea de Argeş nu va mai fi televizat

Liga Profesionista de Fotbal a modificat din nou programul primei etape a returului. Meciul dintre Otelul Galati si International Curtea de Arges nu va mai fi televizat.

VINERI, 19.02.2010: FC OTELUL GALATI – FC INTERNATIONAL C.ARGES, ora 14.00, netelevizat

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/59536/modificari-in-programul-primei-etape.htm

Posted

Intrare gratuită la meciul Oţelul - Curtea de Argeş

Conducerea clubului Oţelul a anunţat miercuri că intrarea spectatorilor la primul meci al returului Ligii I, cel dintre Oţelul Galaţi şi Internaţional Curtea de Argeş, va fi gratuită. „Sperăm ca astfel să avem cât mai mulţi suporteri alături de echipă, la această prima întâlnire din acest an la un joc oficial. A contat în luarea acestei decizii şi faptul că se joacă într-o zi lucrătoare la o oră nepotrivită pentru public", a declarat Dragoş Ghiuţă, director de marketing al FC Oţelul. Ghiuţă a precizat că spectatorii trebuie să treacă totuşi pe la casele de bilete. „Este nevoie să aibă tichete pentru a trece de turnichete, le pot lua gratuit de la casele de bilete obişnuite", a adăugat Ghiuţă.

Partida este programată vineri, cu începere de la ora 14.00, pe stadionul Oţelul din Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Intrare_gratuita_la_primul_meci_al_returului-Otelul_-_International_0_209979401.html

Posted

Meciul Oţelul - Curtea de Argeş, arbitrat de Drăgănescu

Comisia Centrala de Arbitri a hotarat astazi ca meciul FC Otelul Galati - FC International Curtea de Arges, din prima etapa a returului, sa fie condus de Mugurel Draganescu din Breaza. Draganescu va fi ajutat la tuse de Florin Paunescu si Daniel Demetrescu, ambii din Rm.Valcea, iar rezerva va fi Andrei Florin Chivulete (Bucuresti). Observator a fost delegat Constantin Stefan (Bucuresti).

Posted

Dorinel Munteanu: "Sper să fiu inspirat şi să începem cu o victorie"

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că îşi doreşte ca în returul Ligii I să adune mai multe puncte decât în prima parte a campionatului, în opinia lui fiind nevoie să înceapă competiţia cu o victorie în compania grupării Internaţional Curtea de Argeş. "Sper ca în retur să strângem mai multe puncte decât în tur şi pentru asta trebuie neapărat să debutăm cu dreptul. Îmi este foarte greu să fac primul 11, toţi s-au pregătit exemplar şi nici probleme medicale majore nu au fost. Sper să fiu inspirat şi să începem cu o victorie, nici nu concep altceva", a spus Dorinel Munteanu. Tehnicianul de 41 de ani este încrezător că echipa pe care o pregăteşte va avea evoluţii mai bune în returul campionatului. "Am destule motive să fiu foarte încrezător. Cel mai important argument în favoarea optimismului este că au trecut deja şase luni peste noi de când suntem în această formulă", a mai spus Munteanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-sper-sa-fiu-inspirat-si-sa-incepem-cu-o-victorie-177257.html

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - International Curtea de Arges

Gabriel Paraschiv a primit cel de al patrulea cartonas galben din acest campionat, in partida din ultima runda a turului, contra Universitatii Craiova si va lipsi din acest motiv in etapa a 18-a, in partida de pe teren propriu, impotriva formatiei International Curtea de Arges. De asemenea, fundasul dreapta Samoel Cojoc, care nu a evoluat deloc pentru Otelul in prima jumatate a sezonului 2009-2010, este la randul sau suspendat. In afara celor doi jucatori mai sus mentionati, antrenorul Dorinel Munteanu se poate baza pe restul fotbalistilor din lot, "otelarii" fiind mult mai feriti de accidentari grave fata de anii trecuti.

Echipa probabila: Grahovac - Rapa, Sg.Costin, Perendija, Salageanu - L.Iorga (Giurgiu), L.Antal, Viglianti, Ochirosii - Pena, Axente; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentati: -; Suspendati: Cojoc, G.Paraschiv; Rezerve: Baotic, Sarghi, Giurgiu, S.Ilie, Neagu, Carjă, Ibeh, Axente.

Blay nu va juca

Fundasul ghanez George Blay, care a evoluat in trecut la Dinamo, a sosit marti seara la Pitesti, iar miercuri a efectuat vizita medicala. "Ne-am inteles cu Blay si vom semna contractul in aceste zile, dar nu intra in calcule pentru meciul de la Galati, deoarece este in urma cu pregatirea", a declarat antrenorul Ionut Badea.

Echipa probabila: M.Popa - G.Matei, O.Viera, Chiriches, Frasineanu - Abiodun, Radut, Vezan, C.Lazar - Apostu, Zagrean; Antrenor: Ionut Badea -nou-; Accidentati: -; Suspendati: -; Va mai lipsi: Blay (in urma cu pregatirea); Rezerve: Arcaba, Bacila, Ratiu, Neagu, E.Kone, Pintili, D.Stan, N.Menassel.

Meci de 1X

Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - International Curtea de Arges este meci de 1X. Gazdele vor ca din acest an sa aiba evolutii mai bune la meciurile de acasa, fapt care a dus la o indepartare a fanilor. In tur, "otelarii" au castigat doar trei partide din noua, dezamagindu-si suporterii. Doar doi jucatori noi au venit la Otelul in pauza de iarna, un portar de la FK Borac Čačak, Branko Grahovac, de care nu a auzit nimeni si Razvan Ochirosii, care a dezamagit la Steaua. Prin plecarile bulgarilor Stoian Kolev si Jivko Jelev echipa a mai scazut din valoare, lotul pare destul de slab si pentru a scapa de emotiile retrogradarii, Dorinel Munteanu va trebui sa castige cel putin "meciurile cheie", asa cum va fi cel de maine. Oaspetii au impresionat in tur la meciurile din deplasare, unde au avut patru victorii, dar jucau slab acasa. Badea si-a propus ca la meciul de debut sa obtina un egal, mai ales ca urmatorul adversar va fi Dinamo, echipa care nu a renuntat la titlu. Nici argesenii nu au facut transferuri de marca, dar l-au adus pe ultima suta de metri pe George Blay, care a aratat in anii trecuti, la Dinamo, ca are valoare.

19.02.2010, Galati, Stadion: "Otelul", Ora: 14:00 (netelevizat)

Arbitru: Mugurel Draganescu (Breaza)

Otelul Galati - International Curtea-de-Arges

In tur: 1-0

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Otelul_Galati_International_Curtea_de_Arges-n115247.html

Posted

Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş 1-0. Golul a fost marcat de Ochiroşii, în minutul 83.

Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş 1-0

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Internaţional Curtea de Argeş, în primul meci al etapei a XVIII-a, prima partidă a returului Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat, în minutul 86, de Răzvan Ochiroşii, care a trimis mingea în poartă cu un şut de la 5 metri.

Oţelul a rămas în inferioritate numerică, în minutul 89, când a fost eliminat Sârghi, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 16. Sârghi, 23. Sălăgeanu - 29. Giurgiu, 26. Neagu - 7. Iorga (8. Antal '60), 15. Ibeh (27. Pena '72), 14. S. Ilie (11. Ochiroşii '53) - 9. Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Internaţional Curtea de Argeş: 20. M. Popa - 15. G. Matei, 21. Chiricheş, 27. Pintili, 24. Frăsineanu - 10. C. Lazăr (5. Kone '62), 8. Vezan (7. Răduţ '73), 28. Menassel, 26. Abiodun (2. Băcilă '88) - 30. D. Stan, 19. Zăgrean. Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Sălăgean '27, Sârghi '53, '89 / Lazăr '49

Cartonaş roşu: Sârghi '89

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central) - Florin Păunescu, Daniel Demetrescu (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă). Observator: Constantin Ştefan

La partidă au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

http://www.mediafax.ro/sport/otelul-galati-international-curtea-de-arges-scor-1-0-5563854

Posted

Dorinel Munteanu: "Ochiroşii nu m-a salvat pe mine, e meseria lui să dea gol"

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi, a declarat că este mulţumit de cele trei puncte obţinute în faţa celor de la Internaţional Curtea de Argeş. "Mă bucur foarte mult pentru cele trei puncte, ele sunt foarte importante. Chiar dacă au venit după un meci foarte greu. Mă aşteptam să fie aşa, ţinând cont că jucătorii vin după o pauză de aproape trei luni. Mă bucur cum au reacţionat la ceea ce le-am spus la pauză şi au făcut o repriză secundă mai bună. Eu consider că victoria este pe deplin meritată. Ochiroşii nu m-a salvat pe mine prin acel gol, el face parte din lotul echipei Oţelul şi asta este meseria lui", a spus Dorinel Munteanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-ochirosii-nu-m-a-salvat-pe-mine-e-meseria-lui-sa-dea-gol-177532.html

Ionuţ Badea: "Ne pare rău că nu am învins azi"

Antrenorul celor de la Internaţional, care au pierdut azi, 0-1, cu Oţelul, este nemulţumit de evoluţia formaţiei sale, dar speră să se revanşeze în partida din etapa viitoare, cu Dinamo. "Au fost cîteva momente psihologice în timpul meciului care ar fi putut desprinde una dintre echipe, iar pînă la urmă a marcat Oţelul şi a cîştigat un meci încrîncenat. Ne pare foarte rău că am ratat victoria azi, mai ales că urmează un meci foarte dificil cu Dinamo. Sper ca pe acela să-l pregătim foarte bine şi să-l cîştigăm", a zis Ionuţ Badea.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ionut-badea-ne-pare-rau-ca-nu-am-invins-azi-mai-ales-ca-urmeaza-meciul-cu-dinamo-177543.html

Posted

Câteva imagini de la acest meci puteți vedea aici. Din păcate, condițiile atmosferice nu au fost îngăduitoare pentru acest început de sezon și ceața a cam stricat totul.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.