Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lefuri reduse drastic la Poliţia Comunitară

Directorul Poliţiei Comunitare, Cristian Gâscă, ne-a confirmat faptul că oamenii săi nu vor mai lua nici salariul de merit şi nici norma de hrană, dar nu pentru că nu se doreşte, ci pentru că asta este legea. "Deşi am făcut demersuri pentru ca acestea să rămână prinse în salariu, Primăria nu ne-a aprobat. Şi nu s-a întâmplat asta pentru că aşa a dorit cineva anume ca poliţiştii comunitari să nu ia salariu de merit sau norma de hrană, ci pentru că asta este legea. Sincer mie îmi pare rău pentru oamenii mei, dar trebuie să înţeleagă că nimeni din această instituţie nu mai încasează salariul de merit şi norma de hrană. Ştiu că este greu, pentru că nu e vorba de câţiva lei, ci de milioane de lei (vechi n. r.), dar asta este situaţia şi nu pot schimba nimic", ne-a spus Cristian Gâscă.

Cei care ne-au făcut sesizarea anonimă ne-au spus şi despre un Corp de Control al instituţiei în care s-au angajat unii funcţionari publici, care nu fac decât să-i pozeze pe colegii lor, punându-i ulterior la panou şi astfel oamenii simt că le este stricată imaginea. Gâscă a confirmat existenţa acestui corp de control în care au venit oameni tot din cadrul instituţiei şi care nu fac decât să-i verifice pe poliţiştii comunitari dacă sunt beţi şi dacă-şi fac treaba.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Economic&articol=8