Jump to content

Investiţie-surpriză la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Investiţie-surpriză la Galaţi

Viceprimarul PSD al municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a dezvăluit că în scurtă vreme Galaţiul va avea parte de o mare investiţie industrială. Deci nu e vorba de un mall, dar obiectul de activitate este încă secret. Tot ce am putut afla este că autorităţile au negociat concesionarea la un tarif mai mic a unui teren pentru o investiţie majoră în oraş. „Când lucrurile vor fi concretizate vom discuta. Este o investiţie de impact. Nu e vorba de mall, ci de producţie, de industrie. În două luni va avea PUZ depus pentru aprobare şi se va face documentarea pentru autorizaţie de construcţie. Vor fi create 243 de locuri de muncă”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.

http://www.viata-libera.ro/articol-De_ce_a_fost_Ciumacenco_la_Edinburgh_2.html

Link to comment
Share on other sites

pe terenul zonei libere se va ridica o centrala energetica in colaborare cu italienii de la ENEL. din cate am inteles (poate ma insel) materia prima folosita va rezulta din anumite deseuri.

Centrala ENEL e anunţată de multă vreme, nu e nicio surpriză.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.