Relu Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Voi ce părere aveţi? http://www.youtube.com/watch?v=10h5Kn81tNs Nu aprob gestul poliţistului ... dar a meritat-o
toto Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Voi ce părere aveţi? ...... Nu aprob gestul poliţistului ... dar a meritat-o Pai l-a lasat si pe el nervii... Trebuia totusi sa se abtina si sa n-o ia personal , dar intradevar cand ai de-a face cu persoane isterice te poti incarca...
Rain Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 bun asa bre .....i-a amestecat ideile in cap dintr-o palma ....pana la urma ce mai conteaza ca e politist sau nu?...tot om e si nervii cedeaza. nu trebuia sa intoarca palma. din moment ce l-a lovit putea sa o faca balot si sa o duca la sectie...era dreptul lui ca si functionar public
Legumix Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 nu trebuia sa intoarca palma. din moment ce l-a lovit putea sa o faca balot si sa o duca la sectie...era dreptul lui ca si functionar public gresit exprimat....trebuia sa o duca la sectie, si acolo sa o bata ca pe un balot! Uman vorbind, militanul avea dreptate...dar nu avea dreptul. in locul femeii, eu l-as da in judecata, si as merge pana la scoaterea lui din politie.
AndreiM Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Chiar si daca e cercetata pentru ultraj ? Intradevar, politistul nu trebuia sa o fi lovit ci sa o fi dus de manuta la sectie.
riaji Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trebuia sa o fi imobilizat, sa-i fi pus catusele si sa o duca frumusel la sectie..
toto Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Trebuia sa o fi imobilizat, sa-i fi pus catusele si sa o duca frumusel la sectie.. Iti dai seama c e scandal (mediatic) ar fi iesit? Si n-ar fi vrut sa se intample asta... n-ar fi vrut sa se complice. Eu cred ca nu stia ca este filmat. Raman la ideea mea ca i-a cedat nervii in fata istericei dar trebuia sa se abtina. Sa aplice "Regulamentul" in astfel de cazuri! Doar e politist! Deci politistul a gresit avand toate "atributiile" legale in mana ca sa actioneze ca la carte. PS @Rain tu ce-ai fi facut daca ai fi fost palmuit de o isterica? A... si n-ai fi fost politist. Un om oarecare, un profesor de prin cancelarie... stiu si eu, palmuit de isterica pentru ideile sale. Ca bun crestin ai fi intors si obrazul celalalt? Ca bun cetatean te-ai fi resemnat dar ai fi dat-o in judecata? Ca bun "roman" ai fi actionat si... i-ai fi intors palma? Ca doar ai voie, nu esti politist, ati fi chit. Te-ai fi stapanit ca un adevarat gentleman si n-ai fi facut nimic? Ti-ai fi cerut scuze ca i-ai lovit cu obrazul palma? De exemplu in America femeia aia n-ar fi avut nicio sansa, acolo nu se glumeste cu politia, dar sa-i mai agresezi ?!?!!! Eu, sunt sincer si recunosc ca nu stiu ce as face... insa nu cred ca as lovi o femei, m-as abtine - insa in rest nu stiu cum as reactiona!!! PS2 Ati observat ca palma politistului parca a resetat-o. A devenit brusc din agresoare in victima... Poate ca nu se astepta... Era prea surescitata din discutia cu alta isterica... Si pe urma se duc la clasele unde au ore si...
AndreiM Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ce se intampla daca ai fi coleg cu ea, si zilnic ai observa ca acea femeie profesoara trateaza urat atat copiii cat si profesorii ( colegii ) si dintr-o simpla chestie ai intra in altercatie cu ea si te-ar fi palmuit ? Care e reactia?
Rain Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 @toto...pot sa spun cu toata convingerea ca mereu am stiut sa ma adaptez regulilor impuse de postul pe care l-am ocupat....si eu nu sunt un om dispus la violenta.ceea ce am zis mai sus...asta as fi facut eu daca eram in locul politistului....cu toate ca nu sunt agent de politie (meseria mea e alta) stiu si eu ce inseamna sa tragi un dos de palma unui functionar public in uniforma.... se putea si altfel....dar na...depinde si de om...si de limitele fiecaruia
Relu Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ştiţi care-i faza nasoală? Sunt destui profesori precum femeia asta ... gestul poliţistului i-ar putea inspira pe unii ...Cred că poliţistul a vrut totuşi să fie un domn ... procedura i-ar fi cerut s-o facă grămadă jos şi să-i pună cătuşele, ori el n-a vrut decât s-o dezmeticească puţin ...
riaji Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Exact asta ar fi trebuit sa faca, Relu. Dar acum, va trebui sa suporte consecintele de abuz in serviciu. Singurul impediment in a-si face treaba ar fi fost in a o imobiliza pentru ca nu mai avea ochelarii pe nas dupa palma primita
Relu Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Ştii care-i culmea? Că dacă îi punea cătuşele, într-un mod deloc delicat, ce-i drept, poliţistul ar fi fost felicitat. Dar dacă i-a dat doar o palmă, omul are de dat explicaţii...
Rain Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 banuiti ce va urma in perioada ce vine nu?...multi profesori guralivi si cu apucaturi de Rambo se vor trezi cu dintii in batista....si protagonistii vor fi elevi care au vazut materialul in cauza si au prins curaj.....am mai vazut demonstratii din astea chiar la liceul unde am absolvit.....profesoara batuta cu catalogul in cap de un elev pentru ca a tipat la el.... sistemul nostru de invatamant se duce de rapa....de ambele parti (si dascali si elevi)
Recommended Posts