Jump to content

Cercetat pentru o înşelăciune de peste 250.000 de lei


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Administrator de firmă cercetat pentru o înşelăciune de peste 250.000 de lei

Administratorul unei firme de construcţii din Galaţi este cercetat pentru înşelăciune de peste 250.000 de lei, după ce ar fi trimis zece cec-uri fără acoperire unor societăţi comerciale din oraş. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Galaţi au început, la sfârşitul săptămânii trecute urmărirea penală în cazul lui Iulian P. (26 de ani), se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române. Bărbatul ar fi indus în eroare reprezentanţii legali ai unor societăţi comerciale din Galaţi, plătindu-le serviciile cu cec-uri fără acoperire. Prejudiciul creat se ridică la peste 250.000 de lei, constând în contravaloarea mărfurilor livrate firmei administrate de suspect.

Link to comment
Share on other sites

La 10 CEC-uri si asa suma cam greu sa mai vezi luminita de la capatul tunelului daca intradevar nu ai de unde plati. Sa nu mai zic ca la CEC-uri e alt circuit.. Daca in spatele CEC-ului se afla un contract si niste facturi pagubitii se pot inscrie la masa credala si atat. CEC-urile din ce stiam nu se pot investi la judecatorie deci pagubitii in cel mai fericit caz pot recupera marfa. Cat despre nenea asta.. daca nu rezolva cu cei de la care a luat marfa, scrie puscarie pe fruntea lui.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.