Jump to content

FCM Dunărea cere bani de la Timişoara pentru Bourceanu


dcp100168

Recommended Posts

FCM Dunărea cere bani de la Timişoara pentru Bourceanu

* Timişorenii vor avea parte de un nou litigiu după ce FCM Galaţi solicită neplata a 40.000 de euro pentru transferul lui Bourceanu

Oficialii lui FCM Galaţi, echipa la care a fost format Alex Bourceanu, au făcut un memoriu la FRF, reclamînd neplata unei sume de 41.650 de euro, reprezentînd contribuiţia de solidaritate după transferul mijlocaşului de la Oţelul la Timişoara. "Conform regulamentului FIFA şi al FRF, Timişoara trebuie să plătească clubului nostru suma de 41.650 de euro, ceea ce reprezintă 5 la sută din contribuţia de solidaritate. Aceşti bani trebuiau plătiţi în 30 de zile de la realizarea transferului. Au trecut însă 7 luni de atunci", a spus Auraş Braşoveanu, preşedintele lui FCM Galaţi.

Bănăţenii nu riscă neprogramarea în prima etapă a returului, deoarece Poli poate să plătească în termen de 30 de zile suma solicitată de gălăţeni. "Comisiile vor hotărî ca suma să fie plătită pentru că nu există altă variantă şi Timişoara va avea un termen de 30 de zile pentru a ne da această sumă", a explicat Braşoveanu. Iancu nu a dorit să comenteze subiectul pentru "Gazeta".

"Sînt convins că Timişoara va plăti această sumă pentru că nu este vorba de foarte mulţi bani. Nu este o sumă mare pentru Poli" (Auraş Braşoveanu, preşedinte FCM Galaţi)

După fiecare transfer, clubul care achiziţionează un jucător trebuie să plătească şi o taxă de 5 la sută către clubul la care a fost format fotbalistul. "Această sumă este inclusă mereu în suma iniţială a transferului, nu este vorba despre o sumă diferită", a precizat Braşoveanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/timisorenii-au-fost-piriti-la-frf-pentru-datorii-177057.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.