Jump to content

Gravidă înjunghiată de 14 ori de tatăl copilului


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Gravidă înjunghiată de 14 ori de tatăl copilului

O tânără de etnie rromă din Galaţi, gravidă în luna a patra, a fost înjunghiată, miercuri, de 14 ori chiar de către bărbatul care a lăsat-o însărcinată. Femeia ar putea pierde sarcina şi este în pericol să rămână paralizată.

Victima, în vîrstă de 18 ani, a fost înjunghiată de 14 ori în gât, braţe, coaste şi plămâni, iar cea mai gravă rană este la nivelul coloanei vertebrale, lama cuţitului lezându-i o vertebră. Femeia va fi transferată la Spitalul Bagdasar din Capitală din cauza leziunii de coloană lombară. Ea suferă şi de TBC activ. Medicii sunt rezervaţi în privinţa diagnosticului, dacă femeia va putea păstra sarcina sau dacă va fi afectată de paralizie. Tânărul de 23 de ani care a săvârşit infracţiunea, a fugit din localitate şi este căutat de oamenii legii.

http://libertatea.ro/stire/gravida-injunghiata-de-14-ori-de-tatal-copilului-276757.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

O gravidă a fost înjunghiată de 14 ori de tatăl copilului

În loc să fie ocrotită şi protejată, tânăra însărcinată în trei luni, a trăit clipe de groază, alături de cel care ar fi trebuit să-i fie un sprijin. Concubinul a înjunghiat-o cu sadism pe tot corpul. Viaţa Paulei Dobre, în vârstă de 18 ani, din comuna gălăţeană Iveşti, atârnă de un fir de aţă. Cel care ar fi trebuit să o iubească, mai ales că la mijloc este şi un copil, a tâiat-o pe tot corpul doar pentru faptul că aceasta a refuzat să mai locuiască cu el.

Coşmarul ei nu a început acum, bătăile din partea concubinului, Claudiu Dobrin, în vârstă de 23 ani, fiind ceva la ordinea zilei. Ieri, pe când se afla acasă, fata a primi vizita iubitului, care după scurt timp a luat cuţitul în mână şi a înjunghiat-o fără niciun fel de reţinere. Ţipetele de disperare ale tinerei au fost auzite de un vecin, care se afla în faţa casei şi care a anunţat imediat poliţia şi ambulanţa. „M-a tăiat iubitul cu un cuţit. Ma lovit de mai multe ori. Nu am vrut să mai stau cu el pentru că mă bătea şi am plecat acasă. După două săptămâni a venit la mine şi m-a înjunghiat. Suntem împreună de aproape nouă luni şi sunt însărcinată în trei luni”, a povestit Paula Dobre.

Victima a avut un noroc chior, loviturile de cuţit care i-au perforat un plămâ şi care i-au atins coloana vertebrală au fost la un pas să-i curme viaţa. Pe lângă necazurile actule, fata mai suferă şi de tuberculoză activă, iar starea ei de sănătate la ora actuală este una extrem de gravă. În consecinţă, medicii au luat decizia de a o transfera la Bucureşti.

„La Galaţi s-a desfăşurat versiunea locală a lui Carmen de Bizet. Victima, tot tânără, tot rromă, ca şi în opera lui Bizet, tot victimă a cuţitului. Diferenţa este că a supravieţuit. O altă diferenţă este fata este gravidă, la 18 ani. Iubitul a arătat o perseverenţă demnă de o cauză mai bună, 14 lovituri de cuţit, supraetajate de la ureche, gât, torace, braţe, antebraţe, până la picioare. Dacă ura este pe măsura dragostei, înseamnă că a fost o dragoste fierbinte. Pacienta are şi o tuberculoză activă, cu găuri în plămâni. Asta e viaţa noastră şi căutăm să-i facem faţă”, a declarat Nicolae Bacalbaşa, director de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Monstrul cu chip de om, care se ascundea în iubitul ei, a reuşit să fugă, iar poliţiştii îl caută în continuare. „Poliţiştii din comună au demarat o anchetă pentru a stabili cele întâmplate. Suspectul se sustrage cercetărilor, acesta nefiind de găsit”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_O_gravida_a_fost_injunghiata_de_14_ori_de_tatal_copilului_0_209979326.html

Link to comment
Share on other sites

Când pasiunea ucide. Telenovelă însângerată, la Iveşti

* Miercuri şi-a înjunghiat de 14 ori iubita gravidă * Vineri a vrut să se spânzure * Ironia sorţii i-a adus pe amândoi în acelaşi salon de spital * Sarcina tinerei de 18 ani va trebui întreruptă *

Cei doi iubiţi din Iveşti a căror relaţie s-a sfârşit tragic acum câteva zile, cu 14 lovituri de cuţit, s-au reîntâlnit sâmbătă în acelaşi salon al secţiei de Reanimare. Individul care îşi înjunghiase cu sălbăticie concubina a încercat să scape de sentimentul vinovăţiei spânzurându-se. Tentativa lui de sinucidere a eşuat însă şi printr-o ironie a sorţii Claudiu şi Paula au ajuns să fie internaţi în acelaşi salon al Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi.

Remuşcările nu i-au dat pace lui Claudiu Dobrin, de 23 de ani. După ce miercuri tânărul aproape că îşi pierduse minţile de gelozie, ajungând să înfigă cuţitul de 14 ori în viitoarea mamă a copilului lui, iată că vineri i-a venit chiar lui rândul. „Tânărul fugise după ce şi-a înjunghiat concubina, el nefiind găsit până vineri”, relatează Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „El a încercat să se spânzure într-o magazie a casei în care locuieşte familia lui, fiind găsit în comă de către rude. La faţa locului nu au fost găsite bilete de adio. Iveşteanul a fost transportat de către SMURD la Tecuci, apoi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi”, încheie purtătorul de cuvânt.

Copilul celor doi nu se va naşte

La doar 18 ani, Paula Dobre a fost victima cuţitului mânuit cu barbarie de amantul ei Claudiu, de 23 de ani, al cărui prunc îl purta în pântece de trei luni. Din cauză că suferă de tuberculoză iar rănile provocate era foarte grave, tânăra a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie din Bucureşti de unde a fost transferată după trei zile înapoi la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi. Deşi se află încă sub supravegherea medicilor de la Terapie Intensivă, starea pacientei este acum stabilă, dar şansele de supravieţuire ale copilului ei sunt aproape nule. Paula este conştientă şi vorbeşte cu amărăciune despre drama prin care a trecut din vina celui care a fost la un pas să o omoare. „Am aflat aseară că l-au adus aici după ce s-a spânzurat, dar nu-l iert. Vreau să facă puşcărie. Doctorii mi-au spus că nu pot să păstrez copilul, dar eu nici nu l-am vrut, el l-a vrut…”, spunea ieri tânăra aflată la doar câţiva metri de cel care i-a făcut atât de mult rău.

Un fel de Romeo şi Julieta

„O poveste tragică şi sordidă în acelaşi timp reuşeşte să combine povestea lui Carmen de Bizet cu Julieta şi Romeo lui Shakespeare. Iubitul violent, regretând atitudinea faţă de femeie şi faţă de viitorul lor copil, şi-a pus ştreangul într-o magazie de unde a fost salvat în ultimul moment. Acesta are leziuni de coloană cervicală, se află în comă, este ventilat mecanic şi are şanse mici de a scăpa. Drumul spre iad este pavat cu bune intenţii, iar iubirea poate duce uneori spre iad”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Pe patul de la Reanimare, Romeo de Iveşti este vegheat acum de femeia pe care a iubit-o cu patimă nebună. Poate nici prea multă dragoste nu face bine.

http://www.viata-libera.ro/articol-Telenovela_insangerata_la_Ivesti_2.html

Link to comment
Share on other sites

Bărbatul care a încercat să se sinucidă după ce şi-a înjunghiat iubita de 14 ori a murit

Povestea tragică de dragoste a celor doi concubini a avut un final cât se poate de trist. După o serie de întâmplări cutremurătoare, totul s-a terminat cu decesul tânărului, de 23 ani.

Claudiu Dobrin a ales să-şi pună capăt zilelor după ce şi-a injunghiat iubita, însărcinată în patru luni, de 14 ori. Aceasta a ajuns în stare foate gravă la spital, iar în urma ei, cuprins de remuşcări şi căutat de poliţie, Claudiu a decis să-şi pună ştreangul în gât. S-a dus într-o magazine şi s-a spânzurat, dar dorinţa sa de a muri nu s-a împlinit, fiind găsit la timp de câţiva vecini şi a fost transportat la spital.

Ironia sorţi a făcut să fie internat în acelaşi salon, din secţia de Reanimare, cu mama copilului său nenăscut, cea pe care a vrut să o omoare. “Ştiu doar că s-a spânzurat. Aseară am aflat că este internat aici. Când îşi revine vreau să intre în puşcărie. Doctorii mi-au zis că nu pot păstra copilul. Eu nu am vrut copilul, el l-a vrut”, a declarat fata săptămâna trecută, la doar câţiva metri de patul în care se luptă cu moartea şi iubitul ei.

Subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IJP Galaţi, a declarat că, în cazul în care tânărul şi-ar fi revenit, acesta urma să fie cercetat pentru vătămare corporal, riscând în funcţie de verdictul magistraţilor, ani grei de puşcărie.

Cât despre reîntâlnirea celor doi foşti iubiţi în aceeaşi rezervă de la spital, este un joc al întâmplării puţin bizar.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Barbatul_care_a_incercat_sa_se_sinucida_dupa_ce_si-a_injunghiat_iubita_de_14_ori-a_murit_0_216578612.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.