silviudeep Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Site-ul "Jefuiţi-mă, vă rog" oferă informaţii despre casele nesupravegheate Un site olandez oferă informaţii preţioase despre case eventualilor hoţi. Cu ajutorul posturilor de pe reţelele de socializare, site-ul pleaserobme.com, în traducere "Jefuiţi-mă, vă rog", anunţă când proprietarii pleacă de acasă. Situaţia este updatată constant. Militanţii pentru dreptul la intimitate au pus la zid realizatorii paginii de Internet. Ei spun că este o dovadă de iresponsabilitate şi creează oportunităţi pentru comiterea de infracţiuni. De cealaltă parte fondatorii siteului susţin că iresponsabili sunt cei care postează pe reţelele de socializare ce fac în orice moment, inclusiv când îşi părăsesc locuinţa şi unde se duc. Jefuiţi-mă vă rog punct com este în fapt un semnal de alarmă pentru utilizatorii inconştienţi care se pot transforma în victime ale răufăcătorilor. Sursa: Realitatea.net Mare-i gradina domnului, cand vedem si varianta "romaneasca"??
AndreiM Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Romanii nu au nevoie de asa ceva. Intra peste tine in casa
silviudeep Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Romanii nu au nevoie de asa ceva. Intra peste tine in casa Ma refer aici la cei care "merg la sigur". Cu alte cuvinte isi asigura "protectia muncii"
AndreiM Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Silviu nu rade ca parca te vad montand camere pentru adevaratii " beneficiari "
Recommended Posts