Jump to content

Un gălăţean concurează la ciclism prin zăpadă


Recommended Posts

Posted

Un gălăţean concurează la ciclism prin zăpadă

Cursa de ciclism prin zăpadă derulată ieri în pădurea Trivale s-a transformat într-o luptă de gladiatori, la finalul căreia concurenţii au trecut linia de sosire plini de noroi. Iniţial, în întrecerea contracronometru de pedalat prin zăpadă s-au înscris 180 de concurenţi din toată ţara, însă, după turul de recunoaştere al traseului, 53 de amatori de senzaţii tari s-au speriat şi au tras pe dreapta. Împărţiţi pe trei categori, concurenţii au avut de repetat de patru ori tarseul de 4 km la „Hero”, de trei ori la „Fun”, şi de două ori la „Eroine”. Din cauza stratului gros de zăpadă, în primele două ture gladiatorii au urcat pantele de pe traseu pe jos, cu bicicletele la spinare. Apoi, zapada bătătorită s-a transformat într-o mlaştină şi niciun concurent nu a scăpat de căzături în noroi. Lupta cu noroiul a durat aproape două ore, iar la finiş, epuizaţi, cicliştii au mai avut puterea să râdă unul de celălat când sau văzut plini de noroi, din cap până în picioare. La festivitatea de premiere, organizatorii au oferit premii în bani pentru primii trei clasaţi la fiecare categorie. Primul loc a fost resplătit cu 1.000 de lei, ocupanţilor locul doi le-a revenit 800 de lei, iar la locul trei premiul a fost de 500 de lei.

Câştigători Winter Race Argeş

Categoria Hero - Tudor Oprea (Sibiu)

Categoria „Fun” - Silviu Manea (Braşov), pe locul II - Marius Ionaşcu (Galaţi)

Categoria „Eroine” - Anda Curuţa (Sibiu)

http://www.adevarul.ro/locale/pitesti/Campioni_la_carat_bicicleta_prin_noroi_0_212378914.html

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.