Jump to content

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 0-1

Recommended Posts

Posted

Dorinel Munteanu: „Meciul cu Ceahlăul, decisiv pentru noi”

Antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi consideră partida de vineri, din deplasare, cu Ceahlăul, cea mai importantă din retur. „Ne trebuie neaparat cel puţin un punct, altfel ne aşteaptă zile grele", a spus Dorinel Munteanu. Antrenorul a subliniat că acest meci este unul decisiv pentru viitorul echipei sale. „Avem după întâlnirea cu Ceahlăul o serie de meciuri foarte grele, în care vom întâlni patru dintre formaţiile pretendente la titlu în doua săptămâni. De aceea este decisiv jocul de la Piatra Neamţ, este extrem de important să obţinem un punct sau puncte care să ne dea posibilitatea să pregătim în linişte şi cu încredere următoarele patru partide", a explicat Dorinel Munteanu.

După partida de la Piatra Neamţ, Oţelul va juca cu CFR Cluj (acasă), Steaua şi Unirea Urziceni (ambele în deplasare) şi apoi cu Dinamo (acasă).

Marius Stan: "Să nu repetăm greşeala din tur"

Directorul general de la Oţelul, Marius Stan, a subliniat şi el importanţa duelului cu Ceahlăul. „Ne luptăm direct cu ei pentru evitarea retrogradării, prin victoria de la Steaua au reintrat în cărţi pentru salvare. Un joc eşenţial pentru noi înaintea a patru partide cu echipe grele ale campionatului. Ar fi formidabil dacă nu-l pierdem", a declarat Marius Stan. Conducătorul clubului gălăţean a adăugat că aşteaptă de la jucătorii săi o cu totul altă atitudine decât cea din prima repriză a meciul cu Internaţional Curtea de Argeş (scor 1-0), din prima rundă a returului. „Avem experienţa neplăcută din tur, când veneam tot după victorie cu 1-0 cu Internaţional şi am făcut 0-0 acasă. Să nu repetăm greşeala de atunci, când am intrat pe teren cu pieptul bombat. Dau şi în scris, că nu batem nici pe Recolta Frecăţei dacă avem atitudinea din prima repriză de vinerea trecută", a spus Marius Stan.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Dorinel_Munteanu-_-Meciul_cu_Ceahlaul-decisiv_pentru_noi_0_214178991.html

Posted

Lotul pentru Piatra Neamţ

Antrenorul Dorinel Munteanu a stabilit astazi lotul de 19 de jucatori care va face deplasarea pentru meciul cu FC Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a XIX-a a Ligii I. Iata-i pe ros-alb-albastrii dintre care tehnicianul va alege la jocul de vineri: Antal, Axente, Baotici, Carja, Costin, Giurgiu, Grahovac, Ibeh, Ilie, Iorga, Neagu, Ochirosii, Paraschiv, Pena, Perendija, Rapa, Siminic, Sipovici si Viglianti.

Delegatia ros-alb-albastra pentru partida cu Ceahlaul, de vineri, din etapa a XIX-a a Ligii I, va face deplasarea spre destinatie joi dimineata, la ora 08.30. Plecarea este programata de la baza sportiva "Otelul".

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2177&page=1

Posted

Fara Salageanu si Sarghi nu va fi usor. Sper ca Perendija sa confirme forma buna din perioada de pregatire iar Silviu Ilie (ca banuiesc ca el va fi pus fundas stanga, n-as mai vrea sa-l vad pe impiedicatul de Siminic) sa se descurce cu brio. Probabil mijlocas stanga va intra din start Ochirosii.

Cel mai probabil vom juca iarasi enervantul 4-2-3-1 (in teorie) sau 4-1-4-1, ce vrea sa fie el, mai ales ca-i joc in deplasare. Teoretic, sistemul e foarte elastic si permite atat constructie buna cat si contre taioase, dar modul ciudat de rigid in care-i implementat de Dorinel reuseste sa scoata multa lume din sarite. Sper doar sa ne scoata din sarite si sa adune puncte multe :)

Posted

Avancronica meciului Ceahlaul Piatra-Neamt - Otelul Galati

Pentru Ceahlaul, imbucurator este faptul ca inaintea meciului cu Otelul, lotul este valid. Singura exceptie este in cazul fundasului Barna, pentru care perioada de revenire se prelungeste mai mult decat s-ar fi asteptat medicii echipei.

Oficialii Ceahlaului asteapta cu nerabdare sosirea certificatului international de transfer al fundasului Cosmin Barcauan. Fostul dinamovist a fost inclus, ca si saptamana trecuta, in formula de start a pietrenilor.

Fostul mijlocas al echipei Jiul Petrosani, Alin Ilin, a semnat un contract pe o perioada de doi ani si jumatate cu gruparea Ceahlaul. Fotbalistul de 25 de ani s-a despartit de Jiul, dupa ce a devenit liber de contract in aceasta iarna, castigand litigiul cu gruparea din Petrosani. Ilin a mai evoluat la Dinamo, FC National si UT Arad.

Echipa probabila: Villadsen - Dikaba, Forminte, Vitelaru, Al.Dragomir - Stevic, Onciu, Vasilache – Badescu, Mulisa, Ibrahim; Antrenor: Gheorghe Multescu; Accidentati: Floricel, Barna; Suspendati: -; Rezerve: Lipitor, Burlacu, Fabron, Rudison, Gafita, Ciubotaru, Barcauan

9 Oţelul Galaţi 25 18 7 4 7 22 24 -2

18 Ceahlăul Piatra-Neamţ 13 18 3 4 11 16 36 -20

Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca fundasul central al FC Otelul, Cristian Sarghi, eliminat in partida cu International Curtea-de-Arges, sa fie suspendat o etapa si amendat cu suma de 740 de lei.

La partida de vineri va absenta si Adrian Salageanu, suspendat o runda pentru patru cartonase galbene.

Echipa probabila: Grahovac - Rapa, Sg.Costin, Perendija, Siminic - L.Iorga, L.Antal, Viglianti, Ochirosii - G.Paraschiv, Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentati: -; Suspendati: Cojoc, Salageanu, Sarghi; Rezerve: Baotici, Carja, S.Ilie, Sipovici, Ibeh, Giurgiu, Neagu, Axente

Meci de 1X

Partida dintre Ceahlaul si Otelul se anunta una extrem de interesanta. Gazdele, care si-au remaniat complet echipa in aceasta iarna, au un moral foarte bun dupa ce in runda inaugurala din retur unde au furnizat surpriza etapei in Ghencea. La randul lor, "ros-alb-albastrii" vin si ei dupa o victorie muncita pe teren propriu cu International Curtea-de-Arges. In ultimele 12 partide disputate sub Pietricica, Ceahlaul s-a impus de 6 ori, a remizat de 4 ori si a pierdut de 2 ori. Ceahlaul Piatra-Neamt - Otelul Galati este meci de 1X.

26.02.2010, Piatra-Neamt, Stadion: "Ceahlaul", ora: 17:00, live GSP TV

Arbitru: Paul Unimatan (Zalau)

Ceahlaul Piatra-Neamt - Otelul Galati

Palmares general: 27 9 9 9 30-34

Primul meci: 1-0, la Piatra Neamt, la 27 noiembrie 1993

Ultimul meci la Piatra Neamt: 1-0, la 11 noiembrie 2007

Scor maxim: 4-0, la Piatra Neamt, la 19 octombrie 2002

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Ceahlaul_Piatra_Neamt_Otelul_Galati-n115771.html

Posted

Ceahlăul Piatra Neamţ - Oţelul Galaţi 0-1

Formaţia Oţelul Galaţi a câştigat, cu scorul de 1-0 (1-0), partida susţinută, vineri, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în runda a XIX-a a Ligii I. Golul formaţiei oaspete a fost marcat de Giurgiu în minutul 21.

În minutul 21, fundaşul gazdelor Alexandru Dragomir a greşit o degajare pe partea stângă, în apropierea propriului careu, iar mingea a ajuns la mijlocaşul Oţelui, Antal, care i-a centrat coechipierului său Giurgiu, acesta marcând cu un şut de la 11 metri.

Ceahlăul: 22. Villadsen, 7. Cebotaru, 18. Balde, 17. Viţelaru, 4. Dragomir - 5. Stevici (11. Rudison '76), 23. Onciu (6. Achim '46) - 15. Bădescu, 10. Vasilache, 25. Ibrahim (9. Edson '63) - 19. Mulisa. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Oţelul: 12. Grahovac - 3. Rîpă, 21. Perendija, 18. Sg. Costin, 14. S. Ilie - 26. I Neagu, 29. Giurgiu - 8. Antal (4. Siminici '90), 31. Paraschiv, 11. Ochiroşii (7. Iorga '79) - 27. Pena (9. Axente '84). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaş galben: Perendija '44, Villadsen '51.

Arbitri: Paul Unimătan (central) - Micloş Nagy, Iulian Szekely (asistenţi) - Ciprian Amarandei (rezervă).

Observator: Gheorghe Moise.

La partida de la Piatra Neamţ au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Posted

Marius Stan: "Am luat trei puncte de aur!"

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că victoria obţinută, vineri, în deplasare, de formaţia gălăţeană, scor 1-0, cu Ceahlăul, este una "de aur" deoarece a fost reuşită împotriva unei contracandidate la evitarea retrogradării. "Sunt trei puncte de aur pentru noi, ţinând cont că am întâlnit o contracandidată la evitarea retrogradării. Punctele sunt foarte importante şi pentru că urmează patru meciuri foarte dificile pentru noi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru angajament", a precizat conducătorul formaţiei din Galaţi.

Dorinel Munteanu: "Ne-am clătinat în repriza a doua, dar sînt bucuros de joc şi de rezultat"

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, după victoria obţinută de Oţelul Galaţi, vineri, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ (1-0), că este mulţumit atât de rezultat, cât şi de jocul practicat de elevii săi. "Sunt bucuros de joc şi de rezultat. Am câştigat în faţa echipei ce a fost surpriza etapei trecute, când a învins pe Steaua. Ce s-a întâmplat pe teren a fost o victorie meritată şi muncită a elevilor mei. Au înţeles şi au jucat exact cum le-am explicat. Am făcut un joc exact de apărare şi l-am anihilat pe Vasilache, jucătorul lor numărul unu. În prima repriză am mai avut câteva oportunităţi de a marca, chiar şi în partea secundă am avut cel puţin două ocazii. Este drept şi faptul că în a doua repriză ne-am cam clătinat, încercând să apărăm acest fragil avantaj, dar în final am obţinut cele trei puncte care înseamnă mult pentru noi", a spus Dorinel Munteanu.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dorinel-munteanu-ne-am-clatinat-in-repriza-a-doua-dar-sint-bucuros-de-joc-si-de-rezultat-178749.html

Posted

Gigi Mulţescu, dat afară de la Ceahlăul

Gigi Multescu este primul antrenor demis din acest an. Tehnicianul Ceahlaului a fost dat afara pentru ca a pierdut in fata celor de la Otelul Galati. "Gigi Multescu a fost demis. Motivul e rezultatul meciului cu Otelul si faptul ca nu am reusit sa profitam de rezultatul din meciul cu Steaua. Sansele noastre la îndeplinirea obiectivului propus, salvarea de la retrogradare, s-au diminuat mult. Eu vreau sa aduc un antrenor din strainatate! Am deja doua variante, nu au mai antrenat aici. Nu mai pun antrenor român", a spus Gheorghe Stefan la gsptv. Pe banca Ceahlaului, echipa pe care a preluat-o la sfarsitul lunii octombrie, Gigi Multescu are o victorie, doua rezultate de egalitate si cinci infrangeri.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/ceahlaul-piatra-neamt/60078/gigi-multescu-dat-afara-de-la-ceahlaul.htm

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.