Jump to content

Hoţii au intrat noaptea în casă peste Cârjă

Recommended Posts

Posted

Hoţii au intrat noaptea în casă peste Cârjă

Marian Cîrjă, fundaşul dreapta de la Oţelul Galaţi, a fost jefuit, noaptea, în timp ce el şi ceilalţi membrii ai familiei dormeau. Fotbalistul se consideră norocos că nu s-a trezit în acel moment. "Stau la etajul unu, iar vecinul de la parter şi-a construit un balcon şi au urcat pe acolo. Au ştiut că cel de la parter nu prea locuieşte acolo şi au urcat nestingheriţi la mine, prin balcon. Apartament cu două camere, în una dormeam eu, în cealaltă tata, nu au intrat peste noi, au luat doar ce era pe hol. Paguba nu e mare, trei perechi de pantofi sport, o geacă şi ce aveam prin portofel, un milion şapte sute de lei vechi. Bine că nu m-am trezit, sau tata. Ei sigur erau pregătiţi, iar eu buimac de somn, cine ştie cît de urît ar fi putut să iasă", a povestit Marian Cîrjă. Cazul este investigat de poliţiştii de Secţia 2 din Galaţi.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/hotii-au-intrat-noaptea-in-casa-peste-galateanul-cirja-178045.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.